Informe Toit
Image default
Auto

Stoere bestelbus met voldoende laadruimte

Ben je op zoek naar een stoere bestelbus waarin je gezien mag worden? Dan is een Citroen Berlingo  leasen een zeer goede keus. Een groot voordeel van een Citroen Berlingo  leasen is de mogelijkheid om de bus geheel naar je eigen wens samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele cabine, klimaatregeling, een entertainmentsysteem waardoor je ook in de bus je favoriete muziek kunt luisteren, een zeer geavanceerd navigatiesysteem en een sleutelloos startsysteem. Op deze manier wordt je Citroen Berlingo  een op maat ingerichte bus en een rijdend visitekaartje voor je bedrijf.

Bestelbus gebruiken voor privédoeleinden

Als je van plan bent om je bestelbus niet alleen zakelijk maar ook privé te gebruiken dan krijg je te maken met bijtelling. De bijtelling kan oplopen tot 25% van de catalogusprijs. Gelukkig hebben schone en nieuwe leasewagens een lagere of heel weinig bijtelling. De Citroen Berlingo  heeft een 1.6 CDTI Bi-Turbomotor en daarmee behoort hij tot de zuinigste in zijn soort. Je dealer of leasemaatschappij kan je informeren over de CO2-uitstoot, de bijtelling en de kosten die hieraan verbonden zijn. Als je minder dan 500 kilometer per jaar privé in je Citroen Berlingo  rijdt dan hoef je geen bijtelling te betalen.

Waarom een Citroen Berlingo leasen?      

Wil je gezien worden in een schone, stoere bestelbus met handige laadruime die ook nog eens als zeer veilig te boek staat? Kies dan voor een Citroen Berlingo  leasen. Het leasen kan voor jou erg aantrekkelijk zijn, zeker als je nog over te weinig middelen beschikt om een bestelbus te kopen. Het biedt je niet alleen financiële maar ook fiscale voordelen. Er zijn verschillende regels en mogelijkheden om te leasen die ervoor zorgen dat het leasen van een bestelbus een aantrekkelijke optie is voor jou als ondernemer. De Citroen Berlingo  is al te leasen vanaf €209,- per maand

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen