Informe Toit
Image default
Auto

Bestelauto nodig? Renault Trafic biedt alles wat je nodig hebt

Als je op zoek bent naar een goede, betrouwbare en veilige bestelauto om bedrijfsmatig te leasen, dan is een Renault Trafic leasen precies wat je nodig hebt. Deze bestelauto heeft in 2014 en in 2015 de prijs ‘Bestelauto van het jaar’ gewonnen en dat maakt de Renault Trafic een zeer populaire auto om te leasen. Vanwege de grote laadruimte, de makkelijke opstap om je auto in te stappen en de soepel werkende deuren is een Renault Trafic leasen is de ideale manier om je spullen te vervoeren.

Voordelen van een Renault Trafic leasen    

Bedrijfsmatig een bestelauto leasen biedt je vele voordelen die niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bestelauto. Zo ben je via de leasemaatschappij onder andere volledig verzekerd, wordt het onderhoud uitbesteed en bij problemen als schade of pech wordt alles voor je geregeld en heb je recht op vervangend vervoer. Daarnaast is een Renault Trafic leasen ook fiscaal aantrekkelijk omdat je in veel gevallen geen kosten hoeft te maken voor de aanschaf. De kosten die je gaat maken voor de Renault Trafic zijn iedere maand hetzelfde waardoor je weet waar je aan toe bent. Het is veilig en vertrouwd.

Mogelijkheden via dealer of leasemaatschappij    

Voor het leasen van een bedrijfsauto zijn er diverse mogelijkheden, waaronder Financial Lease, een constructie waarbij je economische gezien de eigenaar wordt van de auto en de rente aftrekbaar is. Deze manier van leasen is ook mogelijk voor tweedehands bestelauto’s. Je kunt dus zonder veel moeite gebruik maken van je Renault Trafic. De bestelauto is verkrijgbaar tegen een leaseprijs vanaf €269,- per maand. Voor actuele prijzen en het juiste model Renault Trafic voor jou kun je terecht bij je dealer of leasemaatschappij. De auto is het visitekaartje van je bedrijf en een Renault Trafic leasen is voor jou en jouw bedrijf een zeer aantrekkelijke optie.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen