Informe Toit
Image default
Auto

Caddy als leaseauto

Als je een goede en betrouwbare bedrijfsauto zoekt, dan kan je deze natuurlijk nieuw of tweedehands kopen. Echter, je hebt dan wel te maken met alle bijkomende zaken, zoals de administratie die gevoerd moet worden, de afschrijving van het voertuig, de kosten voor de wegenbelasting en de verzekering. Dit zijn nog slechts enkele zaken. Je kan jezelf ook veel tijd besparen door een bedrijfswagen te leasen. Zo kan je bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Je bent dan verzekerd van een goede, betrouwbare en comfortabele bedrijfswagen zonder dat je een uitgebreide administratie moet voeren.

Voordelen van een Volkswagen Caddy leasen

Een Volkswagen Caddy leasen heeft veel voordelen ten opzichte van aanschaf van dit voertuig. Uiteraard hoef je geen aankoopbedrag te besteden. Je betaalt een vaste prijs per maand voor het voertuig en je hoeft eigenlijk alleen nog zelf de benzine te betalen. Als je besluit een Volkswagen Caddy te leasen, dan zitten verreweg de meeste kosten namelijk al in het maandbedrag. Hierbij valt te denken aan verzekering, belasting, onderhoud en eventuele kosten voor reparaties. Als je kiest voor operational lease, de meest populaire leasevorm onder bedrijven, dan blijft de auto ook op papier eigendom van de leasemaatschappij. Je hoeft de auto dan ook zelf niet op de balans te zetten en je hoeft geen afschrijving te berekenen. 

Verschillende leasevormen

Een Volkswagen Caddy leasen is een uitstekende keuze als je een bedrijfswagen met voldoende laadruimte nodig hebt. Volkswagen is een betrouwbaar merk en de voertuigen zien er robuust en toch representatief uit. Je kunt een keuze maken uit verschillende leasevormen voor de Volkswagen Transporter. Zo kan je naast operational lease bijvoorbeeld ook kiezen voor short lease. Je leaset de Volkswagen Caddy in dit geval voor een kortere periode, maximaal een jaar, en betaalt een iets hogere leaseprijs per maand.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen