Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van Loon Incasso Advocaten

Een tijdje geleden heb ik een incassobureau ingeschakeld, omdat ik mijn debiteuren zat was. Zij weigerden namelijk mijn facturen te betalen. Terwijl ik hen wel gewoon op tijd de door hen bestelde producten afgeleverd heb?! En dus heb ik recht op mijn geld! Zodoende ben ik gestart met mijn zoektocht naar een incassobureau. En al gauw kwam ik de website van Van Loon Incasso Advocaten tegen. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken, omdat ik nog nooit met een incassobureau te maken heb gehad. En dus ben ik gaan Googelen. Zodoende kwam ik dus Van Loon tegen. Graag leg ik in dit blogje daar meer over uit.

Incassobureau Van Loon

Zoals ik al zei kwam ik in mijn zoektocht naar een incassobureau uit bij Van Loon Incasso Advocaten. Op hun website las ik dat zij zowel met grote- als kleine bedragen aan de gang gaan! Ideaal! Dit omdat de facturen waar het bij mij om gaat zowel hoge- als lage bedragen zijn. En daarnaast las ik dat het mij niets kost. Volkomen gratis! Natuurlijk is dat hartstikke fijn. En dus besloot ik daar meer over op te gaan zoeken. Wat bleek; wanneer ik de zaak rondom de niet betaalde facturen win, worden alle door het incassobureau gemaakte kosten verhaalt op de debiteur. Ik heb dan ook contact met hen opgenomen, om mijn facturen zo snel mogelijk betaalt te krijgen.

Contact met Van Loon

En dat contact met incassobureau Van Loon verliep hartstikke goed. Nadat ik de voor hen benodigde documenten had gestuurd, zoals bevestigingen van betalingen en afleveringen, zijn ze er direct achteraan gegaan. En met succes! Want binnen afzienbare tijd werden de eerste facturen al betaald.

Wel jammer om te zien dat de debiteuren pas betalen wanneer ze merken dat er een incassobureau achter hen aan zit. Maar alsnog fijn om te merken dat ik het geld ontvang waar ik recht op heb.