Informe Toit
Image default
Bedrijven

Werfborden online bestellen voor meer zichtbaarheid

Wanneer u langs een bouwwerf komt, ziet u wel eens vaker borden van het bouwbedrijf dat aan het werk is. Als bouwbedrijf zijn deze borden namelijk een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te creëren. U wilt tenslotte dat mensen met uw bedrijf contact opnemen als ze aan een nieuwe constructie beginnen. Bij Creafor kunt u deze werfborden online bestellen. Zij horen graag wat u in gedachten had als werfbord en met de vele mogelijkheden die zij ter beschikking hebben, vervullen ze graag uw visie. Reken daarbij op duurbare en kwalitatief hoogwaardige borden die u voor lange tijd zult gebruiken.

Hoe ziet uw gewenste werfbord eruit?

Creafor biedt meerdere mogelijkheden om uw werfbord er precies uit te laten zien zoals u dat wilt. Om uw werfborden extra op te laten vallen, wilt u er natuurlijk mooie en felle kleuren in verwerken. In digitaal full color of in zeefdruk beschikt u over een kleurrijk reclamebord met het logo van uw firma op. Had u bepaalde wensen met betrekking tot de vorm? De meeste borden worden standaard rechthoekig gemaakt, maar wanneer u hierin liever iets anders ziet, is dat zeker mogelijk. Vervolgens werken zij de werfborden die u online kunt bestellen af met een beschermvernis en zeilringen in vier hoeken. Daarmee zijn ze uitgerust om meerdere keren gebruikt te worden zonder daarbij schade op te lopen.

Wees gekend bij elke voorbijganger

Maak goedkoop reclame aan elke voorbijganger van een constructiewerf waar u aan het werk bent. Elke voetganger kan mogelijks onder de indruk zijn van uw bouwproject en nieuwsgierig zijn naar de mensen die betrokken zijn. Met een werfbord laat u geen twijfel bestaan over wie het constructiewerk uitvoert. Twijfel daarom niet om online bij Creafor werfborden te bestellen. Zij hebben tevens naast werfborden ook ervaring met verkeersborden en immoborden. Reken daarom op werfborden van hoogwaardige kwaliteit!

https://creafor.be/