Informe Toit
Image default
Financieel

Wat gaat er gebeuren met uw hypotheek als België export tariffs moet betalen aan de USA?

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke zaak die goed overlegd moet worden, eventueel met de makelaar en een adviseur. Uiteindelijk kunt u bij het kopen van een huis een hypotheek aanvragen. Of u dit krijgt en of dit genoeg is, is van een aantal zaken afhankelijk. U wilt natuurlijk een maximale hypotheek van de bank. Met behulp van de Hypotheekwinkel kan dit gemakkelijk opgelost worden. Dit bedrijf opent de deuren naar 25 banken en door deze samenwerking heeft u een grote kans op een hypotheek.

 

Belangrijke aandachtspunten bij een hypotheek

Voordat u een hypotheek krijgt wordt er gekeken naar een aantal belangrijke zaken. Zo kijkt een bank naar de waarde van het huis, uw inkomen, uw eigen geld, maar ook of u nog eventuele schulden heeft. Op basis hiervan kan een bank bepalen welke lening u maximaal kunt krijgen. Er zijn echter nog wat belangrijke zaken hebben die invloed kunnen hebben op uw hypotheek. Zo is een studieschuld niet BKR geregistreerd, maar speelt dit wel mee. Ook iets kleins als een telefoonrekening moet doorgegeven worden, zodat een goede berekening gemaakt kan worden.

 

Goederen exporteren en hypotheek

Ook als u goederen uit het buitenland zoals de USA exporteert naar België of andersom, kan dit gevolgen hebben voor je hypotheek. Laat je dus van te voren goed informeren door de hypotheekwinkel, zodat je weet wat je kansen zijn. Meer weten over de Hypotheekwinkel? Lees de ervaringen en reviews van Hypotheekwinkel hier.