Informe Toit
Image default
Bedrijven

8 dingen voor het vakantiegevoel in je achtertuin

Baal je ook dat het na een zonvakantie voelt alsof je niet echt bent weggeweest? Met de volgende dingen kun je in je achtertuin nog nagenieten van je vakantie.

Gekleurde lampjes

Met de juiste versieringen kun je in je eigen achtertuin een out at home gevoel creëren. Een paar slingers met gekleurde lampjes zorgen voor een lekker feestelijk gevoel. ’s Avonds lijkt het gewoon alsof je nog op een terras op Ibiza zit.

Zwembad

Een zwembad zorgt meteen voor een zomers gevoel. Het maakt niet uit of je een groot zwembad hebt of een klein badje om even je voeten af te koelen. Begin al in mei te zoeken naar een badje, want je weet: zodra het een week tropisch warm is, zijn alle zwembaden zo uitverkocht.

Cocktailbar

Doe eens gek en houd een keer een cocktailmiddag met vrienden. Leg een leuk kleed op een bijzettafeltje en haal wat flessen drank tevoorschijn. Maak de cocktails helemaal af met parapluutjes, rietjes en fruit.

Strandbedje

Ook al lig je niet aan het strand, een middagje zonnen in de tuin kan altijd. Doe dit in stijl. Haal je strandbedje of strandstoel tevoorschijn of haal er snel een in de winkel. Zwemkleding aan, zonnebril op en relaxen maar. Oh ja… vergeet vooral de zonnebrandcrème niet!

Barbecue

Schaam je niet om bij de eerste zonnestralen al je barbecue gereed te maken. Met een gezellig etentje in de tuin heb je meteen het out at home gevoel. Wordt het ’s avonds toch wat kouder, dan trek je gewoon een jas aan.

Kussentjes

Vrolijke kussen zorgen ervoor dat je sneller buiten gaat zitten. Met een gezellige loungebank kun je in de avond nog even nagenieten van die mooie zomerdag.

Kastje met zwemspullen

Reserveer standaard ergens een plek waar je ’s zomers alle zwemspullen opbergt zoals het bad zelf, het zeil, wat handdoeken en waterpistolen.

https://outathome.com/nl