Informe Toit
Image default
Bedrijven

Deze expert biedt ondersteuning als u wilt investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Wilt u graag in vastgoed beleggen in België of Nederland, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet starten? Dan bent u bij Center Parcs Vastgoed aan het juiste adres. Duizenden mensen gingen u reeds voor en kozen ervoor te investeren in recreatief vastgoed bij deze expert die u alle zorgen uit handen neemt. Bovendien geniet u steeds van persoonlijke en professionele begeleiding en weet u steeds wat uw eigendom opbrengt.

Verschillende interessante voordelen

Bij Center Parcs Vastgoed brengt in vastgoed beleggen heel wat voordelen met zich mee. Allereerst bent u steeds gegarandeerd van een vaste huuropbrengst, wat de bezettingsgraad van de woning ook is. Daarnaast heeft u, als u ervoor kiest om bij deze professional te investeren in vastgoed, geen omkijken naar uw eigendom. Deze expert neemt namelijk alle onderhoudswerken voor zijn rekening. Ook wordt de exploitatie van uw woning geheel verzorgd. Daarnaast kunt u bij deze specialist investeren zoals u dat wilt. U kunt dus beleggen met uw eigen vermogen, maar kunt ook gebruikmaken van een financiering. Die keuze ligt geheel bij u. Hoe dan ook: als u bezit over een mooi budget is het zeker een goed idee om in vastgoed te investeren!

Plan een kennismakingsgesprek in

Heeft u vragen over investeren in vastgoed? Dan beantwoorden de deskundige medewerkers van Center Parcs Vastgoed deze graag voor u! Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit interessante gesprek komt u alles te weten over beleggen in vastgoed. Tevens krijgt u meteen ook persoonlijk advies over beleggen met een gegarandeerde huurinkomst. Bent u benieuwd welke vakantiewoningen momenteel nog beschikbaar zijn? Dan kunt u ook het portfolio van deze specialist aanvragen en dit aandachtig doornemen. Bent u binnenkort de gelukkige eigenaar van een gezellige cottage die u op langere termijn heel wat geld opbrengt?