Informe Toit
Image default
Bedrijven

Het nadeel van ouder worden

Ouder worden is op zich niet erg, maar er zitten wel een aantal nadelen aan. Vooral als het gaat om je uiterlijk. Misschien raad je het al, rimpels. Geen één vrouw vindt het leuk om rimpels te krijgen. Nou heb je wel dat de één het minder erg vindt als de andere. Maar over het algemeen denkt iedere vrouw er hetzelfde over. Het natuurlijk verouderingsproces houdt je niet tegen, want ja dat hoort er nou eenmaal bij. Maar je kan het wel zo lang mogelijk uit stellen.

Dit kan je bijvoorbeeld doen door het vermijden van de UV straling. Vrouwen vinden het heerlijk om in de zomer te gaan bakken in de zon en lekker bruin te worden. Maar door teveel UV straling krijg je eerder last van huidveroudering. Het is dus sowieso belangrijk om je gezicht altijd in de smeren met iets van SPF bevat, ook in de winter.

Ook het roken is een boosdoener voor je huid. Iedereen weet dat roken slecht voor je is en ook voor je gezondheid. Maar toch roken nog veel mensen dagelijks een pakje op. Door het roken sterft je huid langzaam af doordat er nog meer mondjesmaat zuurstof aangevoerd wordt via je bloedvaten, deze zijn aangetast door de slechte gewoonte. Niet alleen is het slecht voor je huid, je kan ook sneller last krijgen van longkanker of hartfalen en dat wil natuurlijk niemand.

Ook gezonde voeding helpt bij een gezonde huid. Groenten en fruit is heel belangrijk omdat hier goede vitamines en mineralen in zitten. Als je dit veel gaat eten (natuurlijk niet overdrijven) dan merk je al snel het effect met je huid.

Als de natuurlijke weg niet voor jou helpt kan je altijd nog met een cosmetisch arts praten om te kijken wat hun voor je kunnen doen. Ze kunnen je helpen om de rimpels minder zichtbaar te laten maken, maar ook bijvoorbeeld om de hangende oogleden te verminderen. Hierdoor zie je er een stuk jonger en frisser uit.

 

http://injectableklinieken.nl