Informe Toit
Image default
Energie

GU10 LED – VOORDELEN VAN GU10 LED LAMPEN

Led ‘ s zijn licht diodes gebruikt in verlichtingsarmaturen om energie te besparen. Ze kunnen goed tegen vocht en zijn schokbestendig vanwege hun kunsthars coating. Deze huidige technologieën zorgen voor geen oververhitting ook verbruikt het slechts een bescheiden deel van elektriciteit in vergelijking met andere filamenten. De nieuwste vervanging van halogeen is de GU10 LED lamp. 

Deze nieuwe lampen zijn kwik vrij gemaakt en van slagvaste kunststof en zullen daarom niet snel breken na een schok. LED GU10 wint snel terrein als vervanging van CFL-lampen en halogeenlampen, want het biedt een langere levensduur van 5 tot tien jaar. Deze lampen genereren gericht licht, een ideale optie om een hoeveelheid van verlichting toepassingen als accent verlichting te gebruiken.

Dit betekent dat een individu Led’s kan gebruiken in gebieden precies waar helder licht is nodig voor bijvoorbeeld de binnenkant van kasten en onder keukenkastjes te verlichten. Fabrikanten van GU10 LED fabriceren diverse kleuren voor deze lampen, die bevat een gele, warm witte, koud witte en neutraal witte tinten. Een zachte witte en daglicht witte eenheid zorgt voor een blauwachtig wit. Gele tinten van de warm wit selectie draagt bij aan een intieme sfeer van een diner voor twee. De zacht witte touch is superieur voor de woonkamer, terwijl het daglicht wit fantastisch is voor de werkplaats. GU10 LED produceert geen warmte, en zorgt voor een mooie energiezuinige verlichting.

Echter, het belangrijkste nadeel van deze nieuwe vorm van verlichting is dat ze zich blijft richten op een bepaald gebied, dus niet fantastische voor brede verlichting. Ze functioneren als lichtvlekken binnen een display. Als veel meer mensen overschakelen naar deze meest recente technologische vooruitgang, zorgt dit in de toekomst voor meer groene energie.

http://www.leds-depot.be/