Informe Toit
Image default
Bedrijven

Heeft u interesse in loopbaanadvies?

Er kunnen momenten in uw loopbaan zijn waarop u vast komt te zitten. Bent u op zoek naar ander werk en weet u niet goed wat u wilt en wat u kunt? Dan doet u er goed aan om in dit traject een loopbaancoach in te schakelen. Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst en helpt u antwoorden te vinden op vragen in loopbaan en levensloop.

Volkerink & Partners is een loopbaancoach in Apeldoorn dat u graag helpt tijdens uw zoektocht naar het beste van uzelf. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Wie zijn wij?

Volkerink & Partners coacht u niet alleen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar wij begeleiden u ook bij re-integratie en outplacement. Wij zijn breed inzetbaar en maken het graag persoonlijk. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en wij richten ons dan ook volledig op uw zoektocht.

Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, wat maakt dat we de mens vanuit een holistische visie benaderen. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Waarom loopbaanadvies?

Het kan zijn dat u er bij de zoektocht naar een passende baan niet uit komt. In dat geval ondersteunen wij u graag in dat traject, om ervoor te zorgen dat uw toekomstbeeld duidelijk wordt. In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat en welke kwaliteiten u heeft. Om deze reden gaan wij samen met u op zoek naar uw kwaliteiten. U kunt kiezen voor loopbaanadvies om:

    • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
    • Een passende baan te vinden
    • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

Ja, ik heb interesse in loopbaanadvies

Wilt u graag loopbaanadvies in Apeldoorn, omdat u er zelf niet meer uit komt? Volkerink & Partners staat voor u klaar en gaat samen met u op zoek naar een nieuwe invulling van uw loopbaan. Vult u dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

https://volkerinkenpartners.nl/