Informe Toit
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwbouw woning laten bouwen?

Wat is er nou mooier dan een eigen nieuwbouw woning kopen of misschien zelfs wel in eigen opdracht laten maken? Iedereen ziet wel eens mooie huizen staan, maar toch zijn er altijd dingen die je zelf anders had gedaan. Het voordeel bij een nieuwbouw woning is dat je dit allemaal zelf kunt kiezen en dat je hierbij ook gewoon zelf kunt kiezen wat het allemaal kost. Indien het namelijk buiten je budget valt, dan kun je gewon voor een andere mogelijkheid kiezen. We hebben een aantal leuke voordelen voor je op een rijtje gezet die vastzitten aan het verkrijgen van een nieuwbouw woning.

–        Op het moment dat je vroeg genoeg het project in stapt van een nieuwbouw woning, dan kun je samen met de projectontwikkelaar kiezen welke mogelijkheden je in het huis hebt. Vaak kun je dan kiezen welke badkamer, welke keuken en welke andere opties je in het huis wilt en hoe deze eruit komen te zien. Dit betekend dan dat je huis er eigenlijk vanaf dag 1 al zo uit komt te zien zoals je dat zelf graag wilt.

–        Een ander leuk voordeel van een nieuwbouw woning is natuurlijk dat het helemaal fris en nieuw is. Je hoeft hierbij geen gebreken over te nemen van de vorige bewoners, wat natuurlijk altijd vervelend is op het moment dat je een bestaande woning betrekt. Er kan soms een hoop getouwtrek zijn over gebreken die zo achter zijn gelaten en wie er dan vervolgens verantwoordelijk is voor de gebreken aan het huis. Bij een nieuwbouw woning zijn al deze problemen verleden tijd, Alles aan het huis is volledig nieuw en fris en op het moment dat er toch iets niet klopt, is het een bouwbedrijf dat aansprakelijk is voor de gemaakte fout.

–        Een ander groot voordeel van een nieuwbouw woning, is het feit dat het aan een aantal vereisten moet voldoen waar vroegere bestaande woningen waarschijnlijk nog niet aan voldoen. De regels waren vroeger voor huizen allemaal heel anders en op het gebied van bijvoorbeeld isolatie zijn we natuurlijk veel verder dan vroeger. Bij een nieuwbouw woning wordt er dan ook gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, wat ervoor zorgt dat de woning niet alleen energiezuinig is, maar ook nog eens uitstekend geïsoleerd is.

Meer weten over nieuwbouw woningen?

Wil jij nou meer weten over een nieuwbouw woning? Kijk dan voor meer informatie op onze website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op middels de gegevens die vermeld staan op de website.

http://galfes.be/nieuwbouw-woning/