Informe Toit
Image default
Bedrijven

Waarom lockers kopen?

Pin-Lock International is een bedrijf dat al sinds 1991 bestaat. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een onderneming die zowel in Nederland als daarbuiten lockers en lockerkasten levert. Ons specialistische team staat onder leiding van Dirk Mulders. Hij is expert wat betreft elektronische lockers en andere kluissystemen.

Als geen ander weet hij hoe spullen op een veilige plek opgeborgen kunnen worden. Wat betekent het om lockers te kopen bij Pin-Lock International? U geniet dan namelijk van allerlei voordelen. Ter overzicht geven wij u een opsomming:

  • Jarenlange ervaring in het produceren van veilige lockers;
  • Betrouwbare systemen gemaakt van hoogwaardige materialen;
  • Kwaliteit van de bovenste plank;
  • Maatwerk mogelijk, indien u specifieke wensen heeft;
  • Duidelijke en makkelijk te gebruiken interface op een 10 inch display;
  • Wij leveren het volledige pakket (met zowel de lockers als de elektronische sloten);
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
  • Vlotte service;

Hoe werken de lockers?

De bediening van de Trespa lockers werkt via pincode met muntgeld, maar ook met gratis met pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten, chipkaarten. Alle sluitsystemen voor de lockers zijn elektronisch.

Uw gasten voeren een zelfgekozen pincode in, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze kunnen dus kiezen uit alle beschikbare kasten. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock.

De elektronische lockersystemen van Pin-Lock zijn erg betrouwbaar. Pin-Lock biedt gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Daarnaast is de user interface makkelijk te gebruiken. Het is er op gericht om het de gast zo makkelijk mogelijk te maken. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen.

Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. Doordat de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is. De trespa lockers sloten worden altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten.

Meer weten over onze lockers? Neem gerust contact op!

Lockers kopen van de hoogste kwaliteit doet u bij Pin-Lock International. Heeft u een vraag over onze lockersystemen of de geschiktheid van de lockers voor uw zwembad, hostel, camping, school of festival? Wilt u lockers op maat laten maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Voor al deze redenen kunt u contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u ons per telefoon bereiken door te bellen naar +31 36 525 58 50, we staan u graag te woord. Contact opnemen kan ook door middel van het contactformulier op de website. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

https://www.pin-lock.nl