Informe Toit
Image default
Woning en Tuin

De succesvolle overkapping van uw auto: ontmoet de experts

Iedereen die zijn of haar auto ’s ochtends wel eens aantreft onder de bladeren of vogeluitwerpselen weet het: een overkapping voor uw auto is geen overbodige luxe. Tegelijkertijd wil u uiteraard de juiste, meest kundige en betrouwbare partner vinden om zo’n project in goede banen te leiden. In dat geval is Adema Stiens een uitstekende partij. Bovendien hebben zij met de Skiatsu Carport een speciale troef achter de hand op productvlak.

Ervaring, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen

Adema Stiens, actief in zowel Nederland als België, werd opgericht in 1986 en heeft dus al vele jaren ervaring in het plaatsen van carports. Hierdoor is voor hen geen klus te zwaar, en vinden ze voor elk probleem of elke moeilijkheid wel een gepaste oplossing onder het motto ‘waar een wil is, is een weg’. Moet uw overkapping meer dan één auto beschermen? Heeft u specifieke ideeën en eisen qua kleur, afwerking of plaatsing? Adema Stiens regelt het voor u met plezier! Daarnaast zijn ze, door hun rechtstreekse verkoop met Skiatsu, in staat de speciale Skiatsu Carports aan een heel scherpe prijs te installeren!

Wat is een Skiatsu Carport?

Deze bijzondere variant op de klassieke carport werd door Adema Stiens geïntroduceerd in Nederland en België. Een overkapping van Skiatsu beschermt uw auto tegen weer en wind, maar oogt veel stijlvoller en gestroomlijnder dan de klassieke houten carport die je nog vaak in België aantreft. Door slechts één of twee staanders te plaatsen, is het soms net alsof de overkapping boven uw auto zweeft! Denk echter niet dat een Skiatsu Carport niet stevig is: door te werken met sterke materialen en de juiste zwaartepunten in te zetten, is een Skiatsu-overkapping in werkelijkheid erg standvastig en kan het zelfs de strafste windstoten moeiteloos aan. Voor meer informatie over de Skiatsu Carport en contactgegevens van Adema Stiens, bezoek gerust eens hun website.

https://www.skiatsu.be/