Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een duurzame epoxyvloer aanleggen door deze professionals

Ben je op zoek naar een pro in het vak op het gebied van kunstharstechnieken, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties, vochtbestrijding of een epoxyvloer of PU gietvloer? Met meer dan 30 jaar ervaring kan je rekenen op de professionele aanpak en visie van ABBI Industrie. Wil je graag meer weten over duurzame epoxyvloeren en PU gietvloeren? We leggen het je graag hieronder even uit.

Wat zijn epoxyvloeren en PU gietvloeren precies?

Epoxyvloeren worden de laatste tijd steeds populairder in verschillende bedrijfssectoren. Industriële ruimten, werkplaatsen, magazijnen en labo’s hebben de weg gevonden naar dit type vloerbekleding. Een epoxyvloer kan op alle ondergronden worden aangelegd, vandaar het succes! Een naadloze gietvloer wordt gemengd met giethars om een kwalitatieve epoxyvloer te bekomen. Ze zijn bijzonder duurzaam, hebben een lage kostprijs, vragen niet veel onderhoud, hebben een hoge chemische weerstand en kunnen tegen een stootje door de mate van krasbestendigheid. Natuurlijk is het ook mogelijk om een epoxyvloer te gebruiken als afwerklaag boven een draagvloer. Zo is je ondergrond meteen bestand tegen schadelijke zuren en vloeistoffen. Laten we het nu even hebben over PU gietvloeren. Deze waterdichte vloer is zo flexibel dat het risico op scheuren nagenoeg onbestaande is. De chemische weerstand van een PU gietvloer is hoger dan die van een epoxy gietvloer. Het lage onderhoud zorgt ervoor dat PU gietvloeren ook perfect mogelijk zijn binnenshuis. De stijl van de vloer? Die bepaal je zelf door bijvoorbeeld voor een betonlook te kiezen.   

Twijfel niet langer en contacteer deze professionals

De ervaren werknemers van ABBI Industrie hebben een antwoord op al jouw vragen over een epoxyvloer of PU gietvloer. Ga je liever meteen aan de slag of ben je nieuwsgierig naar een op maat gemaakte offerte? Bel het bedrijf even op, vul het online contactformulier in of stuur een e-mail. De contactgegevens kan je gewoon terugvinden op de website van het bedrijf.

https://www.abbi.be/