Informe Toit
Image default
Gezondheid

De beste regressietherapeut: op zoek naar de diepere oorzaak van jouw klachten

Heb jij al maandenlang last van pijnlijke lichamelijke klachten? Zit jij al een lange tijd niet lekker in jouw vel of wordt jij continu geconfronteerd met jouw trauma’s of angsten? Dan is het tijd om kennis te maken met de regressietherapeut. Een regressietherapeut staat klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de diepere oorzaak van jouw klachten. Voor zowel lichamelijke als mentale klachten is deze therapie techniek bewezen effectief geweest. Om te zorgen dat je zeker weet dat je samenwerkt met een ervaren therapeut, kies je voor Goethals Therapie.

Tijd om voor jezelf te kiezen

Therapie is een van de meest effectieve manieren om jezelf weer goed te laten voelen. Vooral wanneer je te maken hebt met heftige klachten of aandoeningen die veel impact hebben in jouw leven, is het tijd om voor jezelf te kiezen en op zoek te gaan naar de oorzaak. De bovengenoemde regressietherapeut staat klaar om je te begeleiden in dit proces. Doordat er via jou onderbewust op zoek wordt gegaan naar de oorzaak, vindt er veel zelfreflectie plaatst. Doordat het een emotioneel proces kan zijn, is het belangrijk dat je de zekerheid hebt dat je in professionele handen bent. Deze zekerheid heb je bij de bovengenoemde therapeut.

De verschillende klachten die baat hebben met regressietherapie

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen kiezen om samen te werken met een regressietherapeut. Een van de meest voorkomende klachten, zijn lichamelijke pijn, een angst of fobie, trauma, verlatingsangst of bindingsangst, een depressie of burn-out of klachten gerelateerd aan eten. Ondanks dat dit enkele van de veel voorkomende klachten zijn, kan je terecht met veel meer andere aandoeningen. De bovengenoemde betrouwbare regressietherapeut staat namelijk ook erg graag klaar om je te helpen met langdurige rugpijn, een traanoog of problemen door een huidaandoening.

https://francisgoethals.be/