Informe Toit
Image default
Gezondheid

Laat uw gehoor testen bij een specialist met een gratis hoortest

Wist u dat uw gehoor in de loop van de jaren geleidelijk afneemt? Natuurlijk wordt u niet zomaar doof, maar naarmate u ouder wordt kunt u vooral hoge tonen minder goed horen. Zolang u geen hinder ondervindt van minder goed horen is er niets aan de hand. Maar als dat wel het geval is, dan kunt u een gratis hoortest aanvragen bij een hoorcentrum, zoals bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Een ervaren audioloog test dan uw gehoor en beoordeelt of er sprake is van dusdanig gehoorverlies dat u een hoortoestel nodig heeft. Als dat zo is, dan kan het hoorcentrum dit ook direct voor u aanmeten. Een hoortoestel wordt altijd op maat gemaakt.

Beperk uw sociale leven niet vanwege gehoorbeperkingen

Mensen die minder goed horen hebben de neiging om bepaalde dingen maar niet meer te doen. Ze gaan niet meer op bezoek bij vrienden en familie, want in een volle kamer kunnen ze een gesprek niet goed volgen. Ze gaan maar niet meer naar de bioscoop of het theater want ze kunnen de film of voorstelling niet goed volgen. Dat is natuurlijk heel erg jammer, want het is niet nodig. Als uit een gratis hoortest blijkt dat u een hoorapparaat nodig heeft, dan kan dat voor u de oplossing bieden om weer volop van uw sociale leven te genieten. Laat u dus zeker niet belemmeren en maak vandaag nog een afspraak.

Waar kan ik mijn gehoor laten testen?

Wilt u weten of u inderdaad een hoorapparaat nodig heeft? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen voor een gratis hoortest. Zij kunnen uw gehoor testen met behulp van beproefde en objectieve testmethoden. Als de audicien constateert dat uw gehoor is verminderd, biedt een hoortoestel mogelijk uitkomst. Uw verzekering voor zorgkosten vergoedt in bepaalde gevallen de kosten van dit hulpmiddel. Als u een hoortoestel draagt van Hoorcentrum Doudelet bent u gedurende minimaal vijf jaar welkom voor een jaarlijkse gratis hoortest. Maak dus snel een afspraak bij deze professional!

https://www.doudelet.be/