Informe Toit
Image default
Particuliere dienstverlening

Waar vind je een optometrist of opticien in Antwerpen?

Denk je dat je toe bent aan een bril of wil je graag contactlenzen aanschaffen? Voor alles wat met brillen en lenzen te maken heeft, kun je terecht bij een opticien. Je hoeft niet eerst een verwijsbriefje bij de huisarts te halen als je naar een opticien wilt, want je kunt gewoon naar een opticien gaan en een afspraak maken om je ogen te laten controleren. Als je niet meer goed kunt zien, dan kan een opticien voor jou je oogsterkte opmeten. Door deze speciale meting weet de opticien precies welke oogafwijking je hebt en kunnen er passende brillenglazen of lenzen worden gemaakt. Heb je een opticien in Antwerpen nodig? Ga dan naar Eyeland. Je kunt deze opticien in Antwerpen vinden op het bruisende en trendy ‘Eilandje’.

 

Wat is het verschil tussen een oogarts, een optometrist en een opticien?

Niet iedereen weet wat het verschil is tussen een opticien, een optometrist en een oogarts. Als het om de gezondheid van je ogen gaat, dan moet je bij een oogarts zijn. De oogarts is bevoegd om diagnoses vast te stellen en operaties uit te voeren, maar doet doorgaans niet aan oogmetingen. Een opticien daarentegen voert wel oogmetingen uit, maar mag geen diagnoses vaststellen en operaties uitvoeren. De optometrist zit daartussenin en mag diagnoses uitvoeren en je ogen opmeten, maar voert geen operaties uit. Bij een goede opticien in Antwerpen werkt vaak ook een optometrist die meteen naar de gezondheid van je ogen kan kijken.

 

Maak snel een afspraak

Zoek je een goede optometrist of opticien in Antwerpen om je ogen te laten opmeten of controleren? Dan kun je naar Eyeland gaan en meteen een afspraak maken voor een meting van je ogen. Deze opticien in Antwerpen heeft naast vakkundige opticiens ook een optometrist in huis. Deze specialisten kunnen je goed helpen als je toe bent aan een nieuwe bril of een paar contactlenzen. Wacht dus niet langer en contacteer deze specialisten!

https://www.eyeland.be/nl