Informe Toit
Image default
Particuliere dienstverlening

De beste feesttenten vind je bij deze verhuur nabij Gent

Nu veel feestjes in de tuin gedaan moeten worden, is het belangrijk om een goede feesttenten verhuur te vinden! Bij 2VRent helpen ze je graag verder, want zij hebben een groot assortiment met verschillende feesttenten die zij met hun verhuur aanbieden. Door de pandemie zijn veel festivals en grote feesten opgeschort, maar dat wilt niet zeggen dat het met een kleine groep niet gezellig kan zijn! Denk er bijvoorbeeld aan om je verjaardag in de open lucht te vieren of je bedrijfsevenement naar buiten te brengen – onder de tenten zal het zeer aangenaam zijn!

Laat de tenten opbouwen en afbreken door een professional

Een van de makkelijkste elementen van de dienstverlening die 2VRent aanbiedt, is dat de feesttenten voor je worden opgezet en afgebroken als je kiest voor de verhuur van deze specialist. Dit doen deskundige medewerkers die precies weten hoe zij de tent moeten opzetten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de feesttent vast op zijn plek staat en zeker niet kan inzakken. Wil je het extra comfortabel maken? Bij de feesttenten verhuur van 2VRent heb je ook de mogelijkheid om alle extra accessoires te huren, zoals houten vloeren, verlichting en heaters. Alles om jouw ervaring en evenement zo prettig mogelijk te laten verlopen, vind je bij hen! Er zijn zowel stretchtenten als sailcloth tenten beschikbaar in allerlei vormen en maten. Het grote voordeel is dat deze tentsoorten volledig naar je eigen wens op te zetten zijn en je ze dus zo groot kunt maken als jij wilt.  

Neem contact op en ontdek welke tent bij jou past

Welke tent sluit het beste aan bij jouw situatie of evenement? Bekijk de vele mogelijkheden op de website of bel met een van de deskundige medewerkers. Op de website is alle contactinformatie te vinden, zodat je snel en eenvoudig te weten komt welke feesttenten je bij deze verhuur kunt huren om jouw feest tot een succes te maken.

https://2vrent.be/nl/