Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Werkbladen voor taal voor een persoonlijk leertraject

Met losse werkbladen voor taal kan je als onderwijsgevende een persoonlijk leertraject opstellen op maat van elk kind in je klas. Die werkbladen vind je bijvoorbeeld bij Kinheim. Kinheim is een educatieve uitgeverij met een bezoekadres in Nieuwendijk. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan leer- en werkboeken voor verschillende vakgebieden, zoals aardrijkskunde, geschiedenis, natuuronderwijs, verkeer, et cetera.

Meer uitdaging met de losse werkbladen voor taal

Elk kind evolueert op zijn tempo en op zijn manier. Het is dan ook logisch dat het ene kind bepaalde leerstof al sneller onder de knie heeft dan het andere. Met de losse werkbladen voor taal van de educatieve uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk heb je een aanvullend lespakket voor taalbeschouwing en spelling naast je basislespakket voor die vakgebieden. Op die manier kan je aan je lessen wat verdieping toevoegen. Daarnaast kan je het laten maken door de kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Ook als je op zoek bent naar werkbladen voor rekenen, kan je aankloppen bij deze educatieve uitgeverij. Net zoals de werkbladen voor taal is het doel van deze werkbladen om kinderen al spelenderwijs de basis van het vakgebied wiskunde onder de knie te laten krijgen.

Ga vandaag nog aan de slag met dit verdiepende lesmateriaal

Als je graag aan de slag gaat met de losse werkbladen voor taal, surf dan naar de website van Kinheim. Maak vervolgens een account aan en bestel de werkbladen die je wil gebruiken tijdens je lessen. Via je eerder aangemaakte account kan je de werkbladen meteen raadplegen, afdrukken en mee aan de slag gaan. Op de website van de uitgeverij vind je ook de contactgegevens terug. De medewerkers staan altijd klaar voor jou om je vragen over de leerboeken en losse werkbladen te beantwoorden. Tenslotte is het nog handig om te weten dat het bezoekadres van de uitgeverij geopend is van maandag tot en met donderdag.

https://www.kinheim.com/