Informe Toit
Image default
Dienstverlening

Verkoop je woning sneller met de hulp van een vastgoedstylist

Je woning verkopen kan in sommige gevallen een heel overweldigende opdracht zijn. Misschien komen er wel veel mensen langs om het huis te bezichtigen maar wordt niemand echt warm van de lege ruimtes. Om wat extra huiselijke sfeer te creëren kun je het best beroep doen op een vastgoedstylist van IntraStijl. Deze medewerker komt namelijk langs en kijkt hoe ze snel en op een gemakkelijke manier een mooi interieur kan aanbrengen in uw woning. Het blijkt namelijk dat %75 van potentiële kopers niet verder kijken dan het bestaande interieur. Wanneer je al verhuist bent en de woning dus alleen maar rijk is aan lege kamers, dan kunnen geïnteresseerden zich hier weinig bij voorstellen. Laat IntraStijl daarbij helpen.

Verschillende mogelijkheden voor jou

Wanneer je een vastgoedstylist van IntraStijl inschakelt, zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van zijn/haar diensten. Zo kun je simpelweg vragen naar advies op maat van deze medewerker. De stylist komt langs bij je woning en overloopt samen met je alle ruimtes. Vervolgens krijg je verslag van deze gespecialiseerde medewerkers en kun je zelf aan de slag gaan met de tips. Wanneer je alles uit handen wilt geven, dan zal de vastgoedstylist zelf een inrichting geven aan de verschillende ruimtes en zal er aan de hand van tijdelijk meubilair een echte huiselijke sfeer ontstaan. Hierbij kun je ervoor kiezen of je gebruik wilt maken van kartonnen meubelen of echte meubelen. Tegen een mooi tarief zal je huis beduidend aantrekkelijker zijn voor de volgende geïnteresseerden.

Laat hen weten wat je nodig hebt

Profiteer van de vele voordelen die een vastgoedstylist je kunnen opleveren op de huizenmarkt. Bij IntraStijl kun je dan ook rekenen op een vaardige medewerker die precies weet waar het interessant kan worden. Met een mooie decoratie en een stijlvol interieur zul je veel meer interesse krijgen van potentiële kopers.

https://www.intrastijl.be/