Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Omgevingsvergunningsaanvraag in uw gemeente

Of u in Vlaanderen een omgevingsvergunningsaanvraag moet indienen hangt af van de lokale voorschriften en plannen. Gezien voor sommige projecten het volstaat een melding te geven, is het verstandig eerst navraag te doen bij uw gemeente. Wel heeft u steeds een omgevingsvergunning nodig voor de exploitatie van hinderlijke bedrijfsactiviteiten, voor het verkavelen van grond en voor het bouwen van een nieuwe woning of gebouw. Omdat het proces van een omgevingsvergunningsaanvraag soms niet geheel duidelijk is en de nodige toegevoegde documenten vraagt, staat het adviesbureau Wiels uit Zwevegem graag voor u klaar om u hierbij te helpen.

Expertise van een adviesbureau

Dit ervaren adviesbureau voor uw omgevingsvergunning staat u bij met de nodige kennis van het omgevingsvergunningsdecreet en dit zowel op juridisch als technisch vlak. Dus zelfs wanneer uw aanvraag afgewezen wordt, zullen zij u bijstaan wanneer u in beroep wilt gaan tegen deze uitspraak. Wiels staat niet enkel voor u klaar voor particulieren, maar ook voor professionelen. Denk hierbij aan de coördinatie tussen diverse studiebureaus en architecten. Ze starten met het bepalen van de aanpak, de taakverdeling en de timing om dan samen met u te evalueren welke noodzakelijke documenten toegevoegd moeten worden. Tekenwerk en plannen die nodig zijn om de aanvraag in orde te krijgen, worden ook aangeleverd door dit bureau. Hun advies gaat nog verder dan het indienen van een omgevingsvergunningsaanvraag. Ze beschikken over een varia aan diensten waarbij ze u kunnen bijstaan op vlak van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Steeds met de nodige expertise en ervaring.

Schakel een expert in

Wiels uit Zwevegem beschikt over een team met accurate kennis en vergaande ervaring die nodig is om u steeds de juiste informatie te geven en u te helpen bij diverse zaken. Wanneer u meer informatie wenst over wat het omgevingsvergunningsdecreet inhoudt, of hoe u een omgevingsvergunning aanvraagt, kan u bij dit adviesbureau steeds terecht met al uw vragen. Contacteer hun en laat u helpen door een vakbekwaam personeelslid van Wiels voor uw omgevingsvergunningsaanvraag.

https://www.wiels.be/nl