Informe Toit
Image default
Groothandel

Uw nieuwe wagen kopen in het buitenland

Wilt u graag een nieuwe wagen kopen? Denkt u er aan om een auto te kopen vanuit Duitsland? Maakt u zich zorgen dat uw auto kopen in het buitenland en de import ervan in België niet van een leien dakje zou verlopen? Dan zit u goed bij Trex Cars! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in mensen bijstaan bij het zoeken van een gepaste auto die u graag wilt kopen en de import ervan vanuit Duitsland naar België. Met de import van uw volgende wagen kan u heel wat centen besparen. De specialisten bij Trex Cars helpen u daar graag bij verder. Zo regelen ze het transport, geven ze u advies omtrent welke wagen u best aankoopt en regelen ze de verzekeringen zodat u garanties hebt dat uw wagen heelhuids aankomt.

De import van uw volgende wagen

Deze kenners verzorgen de import van uw wagen van a tot z. Ook na de import kan u bij hen terecht. Zo kan u bijvoorbeeld het interieur van uw wagen onder handen laten nemen. Ze kuisen alles grondig en zorgen ervoor dat uw auto als nieuw aanvoelt wanneer u er voor het eerst instapt. Op hun website vindt u heel wat info terug. U kan er bijvoorbeeld meer lezen over de verkoop van uw eigen wagen en hoe u een succesvolle advertentie maakt op het internet. Verder kan u ook meer lezen over de garantievoorwaarden van wagens kopen in het buitenland, reserveren, het leasen van wagen en een auto invoeren na het kopen vanuit Duitsland en de import ervan in België.

Deze kenners helpen u met plezier verder

Dankzij de ervaring en de expertise die de kenners bij Trex Cars voor de dag kunnen leggen, slaapt u op beide oren. Aarzel dus niet en ga langs bij hen of neem contact op met één van hun vertegenwoordigers. Ze leggen hun oor te luister en gaan dan, wanneer ze een goed oog hebben op uw wensen en noden, voor u aan de slag. Deze experts zorgen ervoor dat de auto die u wilt kopen vanuit Duitsland via een vlotte import zonder fout in België terecht komt.