Informe Toit
Image default
Dienstverlening

De zoektocht naar een bedrijvencentrum bij Gent stopt hier

Als je op zoek bent naar een bedrijvencentrum in de buurt van Gent als beginnend bedrijf of als je met jouw bedrijf of kmo wilt verhuizen naar een nieuwe vestiging, moet je als je het ons vraagt bij Idola in Lochristi zijn. Zij hebben een bedrijvencentrum, vlak bij Gent, waar startups en kmo’s zich kunnen vestigen en kunnen groeien. Je krijgt er een geweldig fijne kantoorruimte, die volledig uitgerust is volgens alle moderne eisen. Je kan zelf kiezen of je graag een postbus huurt, of eerder een vergaderruimte of een volwaardige kantoorruimte. Ook in de grootte van kantoorruimte heb je heel wat keuze. Zo kan je als je groeit als bedrijf en bijvoorbeeld meer werknemers of medewerkers krijgt, ook naar een grotere kantoorruimte verhuizen.

Je krijgt hier alle kans om te groeien als bedrijf

Bij dit bedrijvencentrum is alle omkadering aanwezig om jouw bedrijf de kansen te geven om te groeien. Zo is er een receptiedienst die jouw gasten ontvangt en die telefoons aanneemt als je dat wilt, is er voortdurende camerabewaking en een goed uitgerust beveiligingssysteem. Daarnaast is de cafetaria met keuken voor elk bedrijf toegankelijk, evenals de fitnesszaal. Een bedrijvencentrum is ook de ideale omgeving om te netwerken! Het highspeedinternet waarmee elke kantoorruimte en vergaderzaal is uitgerust, zorgt voor een uitstekende verbinding. Wat ook voor een uitstekende verbinding zorgt is de locatie: vlak bij Gent, maar toch ben je gemakkelijk op de autostrade en is er voldoende parkeeropportuniteit vlak bij de deur. Verder is het kantoor uitgerust met een badgesysteem. Dit houdt ongure elementen buiten en zorgt er tegelijk voor dat jij en je werknemers wél gemakkelijk het gebouw kunnen betreden. Als je dit wilt, kan je ervoor kiezen om je kantoor bemeubeld te huren.

Dit bedrijvencentrum is de ideale werkplek voor jouw bedrijf

Om jouw bedrijf te doen groeien, moet je een goede, vruchtbare omgeving vinden om in te werken. Daarvoor is Idola er, en hun bedrijvencentrum nabij Gent, in Lochristi. De omkadering die zij bieden zal er voor zorgen dat jij en je medewerkers elke dag graag komen werken en zo bouwen aan de toekomst van je bedrijf!

https://idola.be/nl