Informe Toit
Image default
Groothandel

Ontdek alle tuinbenodigdheden van deze expert in Mechelen

Bent u op zoek naar een tuinwinkel waar u natuurlijke materialen kunt kopen? Misschien wilt u wel persoonlijk advies ontvangen? Alles is mogelijk bij Spoelders in Hombeek. Dit bedrijf heeft producten in eigen productie, maar biedt ook andere tuinbenodigdheden in Mechelen aan. Wat u ook zoekt voor uw tuin, dit bedrijf heeft het. Voor zowel ervaren als een beginnende tuinliefhebber. U bent bij deze aanbieder van alle gemakken voorzien. Naast tuinbenodigdheden kunt u bij deze winkel in nabij Mechelen ook terecht voor andere producten. Zo bieden ze u ook een ruim en divers assortiment aan van bak- en bakkersbenodigdheden.

Dit bedrijf verkoopt de volgende tuinbenodigdheden

Deze winkel heeft alle tuinbenodigdheden die u nodig heeft om uw tuin te onderhouden of een nieuwe frisse upgrade te geven voor de zomer. Ze bieden daarom u ook een ruim en diverse assortiment aan. Dit aanbod is erg verschillend. Zo kunt u bij dit bedrijf terecht voor zaden. Hieronder vallen diverse soorten zaden. Denk hierbij aan biologische zaden, zaden voor kruiden en peulvruchten. Ook voor bestrijdingsmiddelen tegen onkruid, plantenziektes, insecten en ongedierte kunt u bij deze aanbieder terecht. Daarnaast verkopen ze onder meer ook gereedschap, worteldoek, plantjes, kruiwagens en meer. Ga snel naar de website van deze aanbieder en ontdek het aanbod. Wilt u het actuele aanbod ontdekken? Dan is het verstandig om hun winkel te bezoeken.

Meer dan een tuinwinkel

Spoelders in Mechelen is meer dan een winkel waar u tuinbenodigdheden kunt kopen. Ze beschikken namelijk ook over andere topproducten. Zo hebben zij onder meer ook dier-, agro- en bakproducten. Maar zijn ze ook nog eens een toeleveringsbedrijf. Dit houdt in dan ze verschillende producten leveren aan de land- en tuinbouwsector. Het aanbod bestaat onder meer uit paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden van hun eigen merk. Zorgen over de kwaliteit? Dat is nergens voor nodig. Alles gebeurt onder kwaliteitsnormen van GMP en HACCP.

https://www.spoelders.be/nl/home