Informe Toit
Image default
Groothandel

Zo ziet een degelijk onderhoud van een koelcel eruit

Bij het onderhoud van een koelcel of vriescel komt heel wat kijken. Daarom is het best om dit niet zelf aan te pakken, maar het over te laten aan een heuse expert. Zo’n expert op gebied van koelcellen en vriescellen is Koel Expert. Dit geweldige bedrijf verkoopt allerlei soorten koelapparatuur en levert deze op locatie. Maar dat is niet het enige. Ze zorgen namelijk ook voor een regelmatig onderhoud van uw koelapparatuur. Heeft u interesse? Lees dan snel verder.

Uw koelcel of vriescel gaat bijzonder lang mee met hun hulp

Een koelcel of vriescel is een zeer krachtig apparaat met bijzonder veel onderdelen. Daarom moet het regelmatig onderhouden worden, zodat de onderdelen niet versleten of kapot geraken en de cel goed kan blijven functioneren. Bij deze expert rekent u steeds op een bijzonder grondig onderhoud van uw koelcel of vriescel, zodat u 100% gerust kunt zijn. Zo kijken ze volgende onderdelen na en zorgen ze voor vervangingen of herstellingen indien nodig:

–        De koelcelpanelen

–        De condensor

–        De verdamper

–        De compressor

–        De motor

–        De deur

–        De stelling

Daarnaast controleren ze ook de waterkwaliteit en glycol-dosering in de koelinstallatie en voeren ze de nodige lektesten uit. Zo weet u zeker dat uw koelcel of vriescel volledig in orde is. Dit bespaart jou niet alleen kopzorgen, maar ook kosten. Af en toe een onderdeel vervangen is immers veel goedkoper dan een volledig nieuwe koelcel of vriescel moeten kopen.

Contacteer hen vandaag nog

Bent u al lange tijd op zoek naar een vakman voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel? Of heeft u eerder interesse in een volledig nieuwe koelcel of vriescel? Neem dan snel contact op met de experts van dit koelbedrijf en deel hen uw wensen mee. Zij zorgen er dan voor dat deze volledig ingewilligd worden.