Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Installeer preventief brandbestrijdingsmiddelen op de werkvloer

Het is een gegeven dat u de werkvloer zo veilig mogelijk wilt houden, voor uzelf en voor uw werknemers. Daarom is het niet alleen belangrijk om nooduitgangen volgens de richtlijnen aan te geven en duidelijke instructies aan uw personeel te geven over wat zij moeten doen in geval van nood, maar zijn ook preventiemaatregelen en -middelen erg belangrijk. Denk hierbij aan een deskundige analyse van de potentiële brandgevaren en installatie van de juiste machines. Heeft u dit allemaal op orde, maar missen de juiste brandbestrijdingsmiddelen nog op uw werkvloer? Dan helpt VCA-gecertificeerde specialist Fire Security u graag verder met het installeren van goede brandbestrijdingsmiddelen.

Wat is er allemaal te realiseren op de werkvloer om brand te bestrijden?

Wilt u weten wat er allemaal voor uw bedrijf nodig is op het gebied van brandbestrijdingsmiddelen? Wees altijd voorbereid op gevaar en vraag de specialisten van Fire Security wat u kunt doen om de werkvloer zo veilig mogelijk in te richten. Zo is het verplicht om uw brandbestrijdingsmiddelen regelmatig te controleren en eventueel te laten vervangen. Denk hierbij aan een controle van de veiligheidspinnen en eventuele verstoppingen. Naast leverancier van brandbestrijdingsmiddelen en uitvoerder van periodiek onderhoud, werpt deze specialist zich ook graag op als adviseur. De medewerkers weten precies waar u op moet letten om uw bedrijf zo veilig mogelijk te houden en in geval van brand te beschermen. Enkele brandbestrijdingsmiddelen die u kunt laten installeren zijn:

  • Brandweerslangen
  • Blushaspels
  • Muurhydranten
  • Blusmonitoren
  • Schuimvormende middelen

Maak een afspraak voor periodiek onderhoud of bestel uw materialen

Wilt u snel aan de slag met het brandveilig maken van de werkvloer? Bestel dan uw brandbestrijdingsmiddelen bij Fire Security. Dankzij hun korte levertijd heeft u snel uw bestelling in handen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met hen, zodat u bijvoorbeeld een afspraak in kunt plannen voor periodiek onderhoud aan uw brandbestrijdingssystemen. De contactgegevens vindt u terug op de website.

https://firesecurity.be/

Gerelateerde artikelen

In smart lockers bewaart u veilig en eenvoudig al uw kostbaarheden

Een snelle en doeltreffende integratie van al uw applicaties tot een gebruiksvriendelijk platform

Een 3D animatie laten maken door een ervaren en enthousiast team