Informe Toit
Image default
Dienstverlening

Hoe helpt urenregistratie middels CleanJack bij de verhoging van uw winst?

Het bijhouden van de urenregistratie betreft het vastleggen van het aantal uren dat elk van uw schoonmakers aan een bepaald project besteedt. Voorheen waren ondernemers veroordeeld tot het bijhouden van uren in Excel. Een manier die bijna net zo foutgevoelig is als het bijhouden van handgeschreven briefjes. Vandaag zijn we toe aan vernuftiger methoden. Met digitalisering hoeven u en uw werknemers de uren niet zelf meer bij te houden, maar neemt software dit over. CleanJack is speciaal ontwikkelde software voor schoonmaakbedrijven die u dit werk uit handen neemt.

Wat is CleanJack precies?

CleanJack geeft u inzicht in het meest waardevolle, maar ook meest kostende facet van uw onderneming: uw medewerkers. Gezien de gevolgen die een foute registratie kan hebben, wilt u dit koste wat kost voorkomen. Met CleanJack, het bij M.I.D. Software Engineering verkrijgbare programma, legt u werkafspraken eenvoudig online vast. Dit vormt de basis voor roosters en planningen. Daadwerkelijke begin- en eindtijden worden met hetzelfde programma geregistreerd, waardoor u geplande en uitgevoerde taken goed kunt vergelijken.

Inkomsten verhogen, kostenposten verlagen

Verricht u de urenregistratie momenteel nog even snel in de avonduren, of in etappes tussen andere werkzaamheden door? Daarmee doet u uw bedrijf en het winstpotentieel tekort. Met software voor schoonmaakbedrijven houdt u de grip die u nodig heeft, kunt u de inkomsten van uw onderneming verhogen en afrekenen met onnodige kostenposten. Dat scheelt u een hoop kopzorgen. De tijd die u hiermee overhoudt, steekt u bovendien in de corebusiness van uw onderneming.

Informeer vandaag nog naar de beste oplossingen op maat

Het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering is officieel distributeur van CleanJack, maar ook van andere softwareoplossingen die speciaal voor professionals binnen de schoonmaakbranche zijn ontwikkeld. Deze software voor schoonmaakbedrijven kan zelfs op maat voor uw onderneming worden gemaakt. Wilt u hier meer over weten? Bezoekt u dan www.mid-se.be/.