Informe Toit
Image default
Beauty en verzorging

Een plastisch chirurg in Antwerpen om uw oogleden te laten liften vindt u hier

Zoekt u al een tijdje naar een plastisch chirurg in de buurt van Antwerpen om uw oogleden te laten liften? Dan moet u niet verder zoeken, want bij Clinic 12B vindt u hier de perfecte kandidaten voor. Het gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in esthetische en cosmetische ingrepen helpt u maar al te graag verder. Na verloop van tijd kan het zijn dat de huid rond uw ogen gaat hangen. Dat ziet er niet alleen niet zo mooi uit, het kan ook een nadelig effect hebben op uw zicht. Wacht dus niet te lang en laat u overtuigen van de voordelen van een ooglidcorrectie.

De voordelen van een ooglidcorrectie

De voordelen van het laten liften van uw oogleden zijn talrijk aanwezig. Ten eerste krijgt u dankzij deze ingreep natuurlijk een jongere en frissere uitstraling. Door hangende oogleden kunt u al snel een vermoeide indruk maken, maar na deze ingreep is daar geen sprake meer van. Ook zijn de littekens van een ooglidcorrectie nauwelijks zichtbaar. Dit heeft alles te maken met het feit dat de insneden in de natuurlijke plooien rond de ogen of onder uw wimpers worden gemaakt. Uw omgeving zal dus niks zien van de ingreep, behalve dan natuurlijk dat u er een pak frisser uit ziet! Ook de behandeling is nagenoeg pijnloos, duurt amper een uurtje en gebeurt onder plaatselijke verdoving, of volledige in het geval van een onderste ooglidcorrectie. Bovendien kunt u bij Clinic 12B rekenen op de beste nazorg waardoor u snel herstelt van de ingreep. Deze plastisch chirurg in Antwerpen voorziet u van de beste zorgen!

Ontdek alles over de ingreep

Wilt u meer weten over het liften van uw oogleden of een ooglidcorrectie? Dan kunt u altijd contact opnemen met een plastisch chirurg in deze kliniek in Antwerpen. Het team staat u maar al te graag bij en zal tijdens een eerste consult uitgebreid met u bespreken wat er allemaal zal gebeuren tijdens de ingreep. U wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van het volledige proces. Surf naar de website of neem contact op en ontdek de mogelijkheden.