Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een snelle en doeltreffende integratie van al uw applicaties tot een gebruiksvriendelijk platform

Tegenwoordig zijn er maar weinig bedrijven die kunnen functioneren zonder gebruik te maken van allerhande applicaties en apparatuur. Uiteraard beschikken de meeste bedrijven ook over verschillende afdelingen en takken. Iedere afdeling maakt gebruik van een andere software of heeft andere invoerprincipes. Wanneer data wordt doorgegeven tussen deze verschillende afdelingen, kan dit leiden tot verschillende problemen. Zo ondervindt u misschien wel ongewenst tijdverlies met het vertalen van data van de ene applicatie naar de andere. Maak hiervan voorgoed verleden tijd met de diensten van Datacon, gevestigd in Vlaanderen. Zij bieden u een volledige integratie van de systemen en applicaties binnen uw bedrijf tot een platform. Het heet iPaaS ofwel integration platform as a service. 

Verkrijg een beheersbaar geheel

Door allerlei verspreide applicaties samen te voegen tot een overzichtelijk geheel, verkrijgt u vele nieuwe inzichten in de werkzaamheden van uw onderneming. Door de integratie tot een platform die Datacon aanbiedt, kunt u interne processen verbeteren. De overhandiging van verschillende data binnen uw bedrijf gebeurt nu binnen hetzelfde platform en dezelfde online werkruimte. U kunt daarbij ook bepaalde processen automatiseren zodat uw werknemers zich enkel moeten bezighouden met het belangrijke werk. Met een gestroomlijnde workflow werkt iedereen op zijn efficiëntst. Daarnaast kunt u ook klanten en partners integreren in het systeem, om een directe feedbacklijn te krijgen en deze informatie meteen te implementeren in uw productieproces.

Neem contact op met deze onderneming voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een integratie van al de applicaties binnen uw bedrijf in Vlaanderen tot eenzelfde gebruiksvriendelijk platform? Neem dan contact op met het team van Datacon en u rekent op een oplossing op maat. Op korte tijd zult u dan ervaren wat de vele voordelen zijn van dit soort systemen en hoe uw bedrijf aanzienlijk efficiënter en doeltreffender werkt. Daarbij zullen uw werknemers dankbaar zijn door de makkelijkere werkomgeving waarin u hen plaatst.

https://www.datacon.be/