Informe Toit
Image default
Woningen

Kozijnen en deuren prijzen

INBRAAKBEVEILIGING VOOR RAMEN

PVC raamconstructies kunnen worden voorzien van extra inbraakbeveiliging. Hiervoor worden anti-inbraakbeslag geïnstalleerd voor kunststof ramen, wat de mate van veiligheid van de constructie aanzienlijk verhoogt. Dit geldt met name voor appartementen en kantoren, die zich op de 1e – 2e of op de bovenste verdieping bevinden, evenals voor laagbouw landhuizen. Statistieken tonen aan dat tot 80% van de huispenetraties plaatsvindt via raamsystemen. Speciale mechanismen zijn vrij moeilijk te doorbreken, waardoor een poging om binnen te dringen gevaarlijk is. Sommige soorten lenen zich niet voor de impact van een schroevendraaier, boormachine en ander gereedschap, wat veel indringers afschrikt.

Kenmerken van inbraakwerend beslag.

De eigenaardigheid van antivandalismechanismen ligt in hun ontwerp: stalen tappen in de vorm van een schimmel vergrendelen het frame veilig rond de omtrek; stalen strips bieden weerstand in het geval van een poging om de vleugel in te drukken en te breken; verplaatsing van de vleugel wordt voorkomen door een handgreep met een sleutel, die bestand is tegen belastingen tot 100N; Massieve roestvrijstalen plaat beschermt tegen boren van buitenaf. Speciale tappen, planken houden het frame stevig vast. Hoe meer van dergelijke elementen worden geïnstalleerd, hoe hoger de mate van inbraakbeveiliging.

Typen en soorten beschermingsbeslag.

Anti-vandalisme mechanismen worden geproduceerd door verschillende bedrijven, de meest populaire zijn ROTO, SIEGENIA-producten, die verschillende concepten hebben: met middenvergrendeling en tegenstroom – beschermt tegen zijdelingse beweging van de vleugel; met stalen haakgrendel – geschikt voor raamsystemen, balkondeuren; handgreep met sleutel – voorkomt manipulatie van de handgreep van buitenaf. REHAU-systemen met ROTO-elementen bieden de hoogste mate van veiligheid, beschermen zowel tegen inbraak van buitenaf als tegen openen door kinderen.

Inbraakwerendheidsnormen voor ramen.

Producten vervaardigd volgens de Europese normen DIN 1627-1630 zijn onderverdeeld in de volgende WK-klassen: 1 – voor gebouwen die geen directe of grondtoegang hebben, beschermt tegen fysieke impact; 2 – is bestand tegen eenvoudig gereedschap, schroevendraaier, tang; 3 – beschermt in geval van gebruik van een “koevoet”, een schroevendraaier; 4 – weerstaat de impact van een slagkrachtig gereedschap, hamer; 5 – is bestand tegen boren en stoten van elektrisch gereedschap; 6 – de hoogste mate van bescherming, is bestand tegen de “slijper”, elektrische zaag.

Hoe u de juiste set accessoires kiest.

Bij de keuze van beveiligingsmechanismen voor ramen van PVC of aluminium moet rekening worden gehouden met de vereiste mate van bescherming. Om inbraak en penetratie te voorkomen, zijn sommige apparaten nodig, voor de veiligheid van kinderen en huisdieren – andere. Correct geselecteerde anti-vandalismekit – strips, tappen, extra apparaten, bieden het maximale beschermingsniveau. Afhankelijk van de variatie van de set, kunnen er 9 vergrendelingspunten rond de omtrek van het frame worden geïnstalleerd, die allemaal worden vergrendeld door aan één hendel te draaien. Beveiligingsinrichtingen moeten samen met het raamsysteem worden besteld. Om dit te doen, moet u de manager vertellen voor welke doeleinden het nodig is, en de manager zal een kit selecteren die rekening houdt met de taak.
Accessoires voor de veiligheid van kinderen Kwaliteitsraamsystemen moeten veilig zijn als er kinderen in huis zijn. Om dit te doen, zijn ze uitgerust met de volgende elementen: een handgreep met een slot op kunststof ramen – wanneer de sleutel wordt omgedraaid, is de vleugel volledig geblokkeerd en kan deze niet worden geopend; kinderslot, dat aan de onderkant van de vleugel is geïnstalleerd; een vergrendeling voor kunststof ramen, een blokkering is het eenvoudigste mechanisme dat voorkomt dat baby’s openen.

 

Kozijnen en deuren prijzen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap70-108.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/