Informe Toit
Image default
Financieel

Zorg dat financiële problemen voorkomen worden

Veel bedrijven hebben niet de tijd maar ook zeker niet de kennis om alle financiële processen zelf in handen te nemen en volledig zonder hulp uit te voeren. Het kan dus een stuk beter ingevuld worden als je een bedrijf ingeschakeld die zowel je salarisberekening als jou loonberekening uit handen kan nemen, dat kan op de lange termijn namelijk voor onwijs veel voordelen zorgen.

CBBS is zo’n bedrijf die jarenlang ervaring en expertise heeft op het gebied van financiën, dit bedrijf bespaart je zoveel moeite dat je de toekomst weer met een glimlach tegemoet kunt zien. Dus ben je op zoek naar een goede partner? Informeer eens naar een mogelijke samenwerking met dit bedrijf. Veel huidige klanten ervaren naast de prettige services ook het klantcontact als zeer persoonlijk en fijn.

De laatste jaren zijn er binnen verschillende vakbonden dan ook veel problemen geweest omtrent verschillende branches. Om een voorbeeld te nemen binnen de branche voor accountants. Veel accountants werken voor gemeentes en moeten dan eigenlijk meer werk verrichten dan voorschreven staat, deze accountants worden dan niet doorbetaald dit tot hun eigen irritatie. Zij moeten dit dus eigenlijk al vooraf zien te voorkomen door goede afspraken te maken en nog belangrijker deze op papier neer te zetten met een krabbeltje van beide partijen. Of er betaalt dient te worden voor overmatige werkzaamheden is namelijk sterk afhankelijk van het contract tussen de gemeente en accountant, als dit niet in een contract staat opgesteld loop je als accountant zijde dus geld mis. Het is dus altijd zaak om goed op te letten bij het afsluiten van het contract, staat er bijvoorbeeld in beschreven wat er betaalt moet worden bij overuren en hoeveel uren moeten er gemaakt worden?  Duidelijkheid kan namelijk binnen de financiële branche al voor veel oplossingen zorgen en tevens problemen voorkomen.

 

 

 

http://www.cbbs.nl/