Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom zou je plasma cleaner moeten gebruiken?

Hoe werkt plasma cleaner verschillend van chemische schoonmaakproducten? Plasma cleaner bestaat eigenlijk uit drie delen. Zo heb je allereerst het ultraviolet licht. Dit ultraviolet licht biedt een uiterst efficiënte manier om organische verbindingen te verbreken zoals olie en vet. Deze komen los van het oppervlak waardoor ze makkelijk verwijderd worden. Daarnaast zitten er ook zuurstofionen in het plasma. Die reageren met organische verontreinigingen en voeren deze bestanddelen af via een vacuümpomp. Als er gewerkt wordt op geoxideerd materiaal zoals zilver of koper, dan worden deze zuurstofionen vervangen door inerte gassen zoals argon of helium. Hierbij dienen de moleculen als een soort zandstraal waarbij de verontreinigingen verdampen en opnieuw worden afgevoerd via de vacuümpomp.

Het ecologisch alternatief

Naast een veel doeltreffendere werking is plasma cleaner ook een milieuvriendelijker middel dan traditionele chemische producten. De solventen en vloeistoffen in deze producten zijn schadelijk voor het milieu. Bij plasma cleaner wordt er komaf gemaakt met het gebruik van deze schadelijke producten. Het is interessant om nu al te investeren in een milieuvriendelijker middel omdat overheden steeds meer taksen en beperkingen leggen op deze traditionele chemische producten. Maak daarom de juiste investering naar de toekomst toe en vertrouw op het hogere rendement van plasma cleaner van SINVACON.

Zonder twijfel de beter optie

Plasma cleaner is de toekomst van het schoonmaken van oppervlakken. Omdat dit van toepassing is in vele verschillende bedrijven en sectoren, hoeft u niet te twijfelen over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Neem daarom zeker contact op met de medewerkers van SINVACON en zijn verwijzen u door naar de beste opties voor u. De mensen van SINVACON leggen uit hoe het product precies werkt en op welke manier u het implementeert in uw onderneming. Gegarandeerd dat u op lange termijn zult profiteren van het voordeel van dit milieuvriendelijke en efficiënte schoonmaakmiddel. Twijfel daarom zeker niet om vragen te stellen aan het personeel van SINVACON.  

https://sinvacon.be/