Informe Toit
Image default
Dienstverlening

Met dit productiehuis investeert u in ijzersterke video

Wilt u uitpakken met een videocreatie die de aandacht van de kijker vastneemt en niet meer loslaat? Schakel Exstatic, een productiehuis uit Gent, in om uw verhaal in video te gieten. Tegenwoordig zegt u meer met beeld dan tekst of foto’s. Het is een moderne aanpak om uw bedrijf te profileren op eender welke markt. Wilt u mensen aantrekken om bij u te komen werken? Of wilt u een nieuw product voorstellen? Met ijzersterk videomateriaal zorgen wij ervoor dat uw bedrijf uitblinkt. Uzelf en uw bedrijf onderscheiden van uw concurrenten wordt telkens moeilijker. Reken op ons jong en dynamisch team om uw bedrijfsgeest te vertalen naar beeld.

Bezorg de boodschap van uw bedrijf aan de hand van karaktervolle beelden

Video is een medium dat steeds populairder wordt. Het intrigeert de kijker en houdt de aandacht feilloos vast. Denk maar aan hoeveel bedrijven tegenwoordig socialemediakanalen zoals Tik Tok inschakelen voor hun marketing. Als bedrijf kunt u voordeel halen uit vele soorten videomaterialen. Bij dit productiehuis kunt u terecht voor de volgende soorten video:

  • Bedrijfsvideo’s
  • Testimonials
  • Productvideo’s
  • Employer Branding
  • Fashion
  • Video podcast

Afhankelijk van uw visie en wat u wilt bereiken met video gaat Exstatic aan de slag. We horen graag wat u wilt bereiken tijdens een kennismakingsgesprek.

Kies voor professionele hulp in de wereld van videomarketing

Wilt u de buitenwereld een professioneel visitekaartje tonen van uw bedrijf in de vorm van video? Investeer dan in een professionele videomakers. Samen met dit productiehuis creëert u kwalitatieve video die elke kijker versteld laat staan. Aangezien deze videospecialisten zich richten op de wereld van beeld staan ze ook paraat om prachtige foto’s vast te leggen. Deze kunt u gebruiken ter ondersteuning van uw sociale media, website of zelfs voor brochures en dergelijke. Huur ze in en vertel ze alles over uw verwachtingen en wensen!