Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

In smart lockers bewaart u veilig en eenvoudig al uw kostbaarheden

Smart lockers zijn de perfecte oplossing wanneer veel mensen kostbaarheden veilig willen bewaren. Zo voorkomt u dat in de chaos spullen kwijtraken of gestolen worden. De smart lockers van Eurobox Continental zijn een modern alternatief voor een kluisje met slot. In de smart lockers zit een elektronisch slot dat op diverse manieren opengemaakt kan worden. Zo loop je ook niet meer het risico om dat kleine sleuteltje te verliezen. Ook is het voor u als aanbieder een stuk eenvoudiger. De ingewikkelde sleuteladministratie waarmee u te maken krijgt bij een niet-elektronisch kluisjessysteem kan namelijk volledig achterwegen blijven.

Op verschillende manieren vergrendelbaar

U zult u misschien afvragen hoe smart lockers precies werken. Dit heeft u grotendeels zelf in de handaangezien er verschillende opties zijn. Zo kunt u kiezen voor een stand-alone systeem. Dit systeem werkt met een pas en passcanner. Deze optie wordt voornamelijk veel gebruikt wanneer u uw vaste medewerkers aan de hand van een eigen pasje toegang wilt bieden tot een eigen kluisje waarin waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen tijd het werk. Met een centraal pasbeheer heeft de beheerder volledige controle over het toekennen van bepaalde pasjes voor een smart locker. Ook kun je kiezen voor het web-based systeem van Eurobox Continental. Dit systeem werkt volgens een compleet digitaal vergrendelsysteem. Weet u niet zo goed wat de beste keuze voor uw doeleind is? Geen enkel probleem! De medewerkers van Eurobox Continental voorzien u graag van een deskundig advies.

Maak gebruik van de goede service

Eurobox Continental vindt het ontzettend belangrijk dat de producten die zij aanbieden volledig bij uw wensen aansluiten. Daarom bieden zij flexibele producten die aangepast kunnen worden naar het doeleind van jouw onderneming. Ook staan zij bekend om hun snelle service en voorzien zij u vlot van het benodigde materiaal. Neem snel een kijkje op de website.

https://eurobox.be