Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een office migratie training om probleemloos over te stappen op Office 2016

 

Een office migratie training volgen kan heel zinvol zijn. Gaat uw bedrijf binnenkort over op Office 2016, dan is het goed om te weten wat de veranderingen zijn ten opzichte van de voorgaande versie. Wat is er precies nieuw en wat betekent dit voor uw bedrijf? Om de migratie zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, is het slim om een office migratie training te volgen met uw werknemers. De inhoud bestaat onder meer uit:

  • Integratie met OneDrive
  • Stijlen en opmaaksets
  • Schermopnames maken
  • Het lint aanpassen

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan programma’s als Excel, Word en Outlook. U leert handig te werken met de nieuwste functionaliteiten op dit gebied.

Een office migratie training kan bij u op locatie plaatsvinden

Het is een goed idee om een office migratie training niet als individuele training te volgen, maar in groepsverband. Op deze manier kan het hele kantoor in één keer leren hoe er zo effectief en efficiënt mogelijk gewerkt kan worden met office 2016. Een office migratie training kan u gewoon op maat worden aangeboden en kan bij u op locatie plaatsvinden. Het is een goed idee om even contact op te nemen met een trainingsadviseur over de mogelijkheden op dit gebied. Deze vertelt u er graag alles over, zodat u een goede keus kunt maken.

Individueel of via een open-inschrijving zijn ook mogelijkheden

De bovengenoemde training wordt aangeboden in verschillende vormen, waar we de vorm in groepsverband al even kort hebben besproken. Het is ook een optie om het individueel te volgen, mocht u hier interesse in hebben. Ook in dat geval wordt de training u op maat aangeboden. Schrijft u zich liever in middels een open-inschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. Het is dan wel goed om u te realiseren dat deze training niet op maat kan worden aangeboden.

http://www.academy4-officemigratie.nl/trainingen/