Informe Toit
Image default
Electronica en Computers

Een betrouwbare IT support specialist in Gent voor volledige ontzorging

Als jij een IT-partner in Gent nodig hebt, dan zoek je een specialist die jou volledig kan ontzorgen op het vlak van IT support. Je wilt een waterdicht systeem dat zo min mogelijk stoort, dat snel is, dat voor remote werknemers net zo goed werkt en dat uiteraard bijzonder veilig is. Systeembeheer uitbesteden is een goed idee als je daar een IT-partner in Gent voor kunt vinden die je vertrouwt en die kwaliteit levert. Cuarta is dan een specialist die jou van alle gemakken voorziet en meer. Want hun op maat gemaakte netwerken en innovatieve datacentra zorgen ervoor dat jouw medewerkers en jouw gegevens in uitstekende handen zijn.

 

Maatwerk met vier pijlers

Cuarta biedt iedere klant maatwerk aan en doen dat rondom vier vaste pijlers die voor iedereen hetzelfde zijn. Deze vier pijlers samen vormen een waterdicht dienstenpakket waar niets uit ontbreekt. Door aandacht te besteden aan Software, Strategy, Service en Security en daar een op maat gemaakt plan omheen te bouwen krijgt iedere klant van Cuarta een uniek pakket aangeboden. In dit pakket zit 24/7 IT support in Gent inbegrepen, dus met Cuarta sta je er nooit alleen voor.

Optimale dienstverlening ook voor remote werkers

Een goed systeem is tegenwoordig anders dan voorheen. Want nu zijn er veel meer remote werknemers die van huis net zo gemakkelijk toegang moeten kunnen krijgen als op kantoor. Daarbij is ‘het nieuwe werken’ in opkomst en krijgen werknemers meer verantwoordelijkheid om hun eigen dagen in te delen. Veiligheid is in die situaties nog belangrijker en dat begrijpt Cuarta als IT-partner in Gent maar al te goed. Met hun multi-layer Security oplossingen en van nul opgebouwde systemen weet je zeker dat al je medewerkers, waar ze ook zijn, optimaal hun werk kunnen doen. Met de innovatieve datacentra van Cuarta’s IT support in Gent heb je zelf zelfs geen servers meer nodig en geef je alles aan de specialisten. En daar wordt jouw bedrijf beter van.