Informe Toit
Image default
Electronica en Computers

Redenen om beveiligingscamera’s te plaatsen

In de wereld van vandaag moeten particulieren en bedrijven alle nodige maatregelen nemen om zichzelf, hun gezin en hun investeringen te beschermen. Terwijl veel mensen en bedrijven ervoor kiezen om een inbraakalarm beveiligingssysteem te installeren, wat een zeer goed idee is, het toevoegen van video beveiligingscamera’s toe te voegen aan uw veiligheid, beveiliging en gemoedsrust. Beveiligingscamera’s registreren alle activiteiten die in en rond het pand plaatsvinden. Video beveiligingscamera’s zijn niet alleen ontworpen voor gebruik buitenshuis, maar worden ook vaak binnenshuis gebruikt.

Met de vooruitgang van de technologie gaan ook de kosten omlaag. Dit geldt met name voor videobeveiligingsapparatuur. Wat vroeger als onbetaalbaar en alleen voor de ‘groten’ werd beschouwd, wordt nu in kleine bedrijven en woningen in het hele land met videobeveiliging geïnstalleerd. Dus, waarom zou u overwegen videobewakingscamera’s te installeren? Hier zijn vijf redenen:

 1.) Videobewakingscamera’s zorgen voor een constante bewaking van uw huis of bedrijf. Bovendien kunt u, ongeacht waar u bent en zolang u toegang hebt tot internet, op afstand toegang krijgen tot uw systeem om te zien wat er op dat moment gebeurt. U kunt ook eerdere opnamen bekijken om te zien wat er is gebeurd terwijl u weg was. Uw beveiligingscamera’s kunnen uw ogen zijn, zelfs als u er niet persoonlijk bent. Door microfoons aan uw systeem toe te voegen, kan uw videobeveiligingssysteem ook uw oren zijn terwijl u weg bent.

2.) Veel huiseigenaren willen een videocamera geïnstalleerd bij hun voordeur, zodat ze kunnen zien wie er voor de deur staat zonder de deur te openen. Aangezien criminaliteit en inbraak een reële bedreiging vormen en vaak voorkomen, is dit een zeer verstandige voorzorgsmaatregel.

3.) Ouders installeren videobewakingscamera’s om op de hoogte te blijven van wat er in hun huis gebeurt en om hun kinderen te controleren terwijl zij werken of weg zijn. Met de toevoeging van microfoons kunnen ouders hun kinderen niet alleen zien, maar ook horen. Dit is vooral geruststellend voor ouders die hun kinderen bij een nanny of babysitter achterlaten, omdat ze precies kunnen horen hoe de verzorger met hun kinderen omgaat.

4.) Als er een misdaad plaatsvindt, kan het gebruik van videobewakingscamera’s waardevol bewijs leveren aan de autoriteiten en helpen bij het identificeren en veroordelen van de dader. Dit is een waardevol voordeel voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren.

5.) Bedrijven maken gebruik van videobewakingscamera’s om diefstal door werknemers (ja, dit gebeurt, zelfs in uw bedrijf), winkeldiefstal, frauduleuze aansprakelijkheidsclaims, zoals geënsceneerde ‘uitglijden en vallen’ ongevallen, interactie met klanten en vele andere situaties te helpen terugdringen. Het toevoegen van microfoons verbetert de klantenservice aanzienlijk en levert waardevolle informatie op in veel situaties waarin klanten klagen.

 

https://www.securitythuis.nl/