Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dräger is absolute wereldtop op het vlak van gaspakken

In de industriesector is veiligheid en oplettendheid vaak nóg belangrijker dan in andere sectoren. Een ongeluk is immers snel gebeurd, en als dat in combinatie is met gevaarlijke stoffen, materialen of gassen, kan dat vaak desastreuze gevolgen met zich meebrengen. Zijn uw werknemers vaak bezig met gevaarlijke gassen? Dan is het dragen van gasmaskers of zelfs gaspakken geen overbodige luxe. De gaspakken van het Duitse merk Dräger zijn gekend om hun topkwaliteit. Ze hebben allerlei soorten modellen voor verschillende situaties, zodat u ongetwijfeld vindt wat u zoekt. Heeft u interesse in deze pakken? Dan moet u bij Volgelaatsmasker.be zijn. Deze specialist in veiligheid en hygiëne uit Hoboken biedt totaalservice aan voor de gaspakken van Dräger. Bekijk de verschillende opties.

Verschillende opties op maat

Als gespecialiseerd bedrijf begrijpen ze als geen ander dat elke klant andere noden heeft. Zo zijn er bedrijven die dagelijks of wekelijks gaspakken nodig hebben, maar zijn er ook klanten die slechts een enkele keer per jaar deze pakken willen gebruiken. Om die reden bieden ze verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u in de eerste plaats gaspakken van het Duitse merk Dräger kopen. Geef simpelweg aan welk type pak u nodig heeft en zij zorgen ervoor dat de pakken zo snel mogelijk naar u verzonden worden. Verder kunt u de pakken ook voor een bepaalde tijd huren, wat dus veel voordeliger is indien u de pakken niet vaak nodig heeft. Hun service gaat overigens nog verder. Zo kan het uiteraard voorkomen dat uw pakken beschadigd raken. Om grote problemen te vermijden, laat u deze het best zo snel repareren en ook dat kan bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Ze voeren alle nodige zaken uit en controleren nadien grondig of alles naar behoren werkt. Ook voor de reiniging van uw pakken rekent u op hen.

Krijg advies op maat

Doordat er gaspakken van Dräger zijn voor allerlei situaties, begrijpen ze bij Volgelaatsmasker.be dat het niet altijd gemakkelijk is om te weten welk model u juist nodig heeft. Daarom kunt u hen altijd bereiken voor advies op maat. Een ding is zeker: dankzij de service van deze specialist, is de veiligheid binnen uw bedrijf een garantie.

https://www.volgelaatsmasker.be/