Informe Toit
Image default
Mode en Kleding

De verschillende tassen van Kipling

Het merk is afkomstig van Rudyard Kipling, de bekende auteur van het kinderboek ‘Jungle Book’, en is trots op zijn ontwerpen van de oprichter. Het is gevestigd in Antwerpen, België, en opgericht in 1987. Het blijft groeien in naam en kwaliteit van de tassen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Kipling kiest voor nylon omdat het functioneel of praktisch is. Waterdicht, duurzaam en modieus zijn extra voordelen. Het merk brengt allerlei soorten tassen uit die voor een breed publiek geschikt zijn.

Typen tassen

Kipling rugzakken zijn een bezienswaardigheid. Voor wie van stijl, praktisch nut, of trend houdt, is er iets waaruit je kunt kiezen. Enkele van de meest opvallende zijn:

Dagrugzakken

De naam schrijft iets toe aan de aard van het werk, dat elke activiteit gedurende de dag omvat. Ze hebben voldoende ruimte om al je spullen te dragen. Omdat de activiteiten van een dag zware bagage tot gevolg kunnen hebben, zijn de rug en de riemen voorzien van voering of padding. Ze zijn geschikt voor buitenactiviteiten zoals kamperen of bergbeklimmen.

Reisrugzakken

Het belangrijkste doel van het ontwerp is bagage op te bergen en comfortabel mee te nemen. Bekijk aan de hand van je bestemming en wat je nodig hebt en kies een geschikte Kipling-tas. Afhankelijk van wat je kiest, moeten de draagriemen sterk genoeg zijn, voldoende ruimte bieden en veel extra steun bieden. Vergeet niet, als je gaat wandelen, er eentje te nemen met een gaasje voor je waterfles.