Informe Toit
Image default
Mode en Kleding

De ideale zomeroutfit voor uw kind

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de zomerkleding van uw kind weer uit de kast mag. In de zomer van 2022 spelen er natuurlijk een hoop nieuwe trends die u niet kunt vermijden. Het kopen van een nieuwe zomeroutfit voor uw kind is niet gemakkelijk. Om die reden hebben we voor u in dit artikel de belangrijkste trends voor de zomer van 2022 opgeschreven. Zo weet u precies waar u en uw kind naar op zoek kunnen en loopt uw kind er deze zomer weer perfect bij.

Kies voor duurzaam

Als we het toch hebben over trends kan deze trend natuurlijk niet ontbreken. Dit is misschien wel de belangrijkste en grootste trend van de hedendaagse samenleving. Niet alleen op het gebied van kleding, maar in de gehele samenleving zien we dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Ook bij de kleding van uw kind kunt u dus voor duurzaam kiezen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld tweedehands kleding te kopen. Wij snappen dat niet iedereen daar fan van is, daarom kunt u ook op een andere manier bijdragen aan de duurzame trend. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor organic cotton, deze stof wordt geproduceerd zonder dat er kinderarbeid of enorme milieuvervuiling aan te pas komt.

Stoere prints

Ook deze trend kan niet ontbreken, dit is een trend van alle tijden maar deze zomer zullen we hem extra vaak terugzien. De opvallende/stoere printjes worden weer volop verkocht, erg leuk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een toffe legerprint, maar ook dierlijke prints zijn helemaal in.

Welke kinderschoenen kiest u?

Voor velen misschien wel het belangrijkste onderdeel van de outfit; de schoenen. Wat betreft kinderschoenen is er enorm veel variatie. U kunt kiezen voor een paar toffe sneakers, deze vallen altijd in de smaak. Maar als u kiest voor een paar open schoenen kunt u kiezen voor sandalen. Ik hoor u denken: “Sandalen?!’ Ja sandalen maken deze zomer zijn rentree, erg fijn als u het ons vraagt. Deze schoenen bieden namelijk alle voordelen die slippers met zich meebrengen en het comfort en de stabiliteit van een paar schoenen. Een aanrader is om een kijkje te nemen in de Shoesme webshop. Hier vind je allerlei kinderschoenen voor de zomer, maar ook voor de herfst en winter. 

Baggy fit

Deze trend zagen we eigenlijk al terug in de trends van afgelopen herfst/winter en zien we ook deze zomer weer terugkomen. De ‘baggy fit’, oftewel lossere pasvorm, is helemaal in. Oversized shirts/vesten ze kunnen allemaal niet ontbreken in het rijtje met trends voor deze zomer. Het tijdperk van ultra super slim fit is voorbij, het maakt plaats voor comfy fit (comfortabele pasvorm).

Kinderen