Informe Toit
Image default
Banen en opleidingen

Manager – Trendy restaurant

Manager – trendy restaurant – regio Oostende

Functie

Voor onze consument zijn wij op zoek naar een gemotiveerde manager voor hun bistro.

– je geel voorgaan aan je team met 1 doelstelling : het behandelen van een uitstekende service voor uw klanten

– je werkt mee gedurende de services en zorgt voor een optimale werkorganisatie en taakverdeling

– je zorgt voor de begeleiding en cursus van je medewerkers

– je staat in voor de administratieve follow-up ( bestellingen, stockbeheer, controle geldstromen, kostenbeheer, reservaties, navolgen klantenfeedback en personeelsadministratie. . )

– je bent 85 % operationeel leidinggevend op de werkvloer en 15 % administratief bezig met beheer

Aanbod – aanlokkelijk salarispakket

– flexibel uurrooster met weekend en avondwerk

– doorgroeimogelijkheden

Jouw profiel – je beschikt over uitstekende managementvaardigheden en kan een team motiveren

– je hebt bij preferentie weten van zowel zaal als kookplaats

– je kan vlot overweg met administratieve taken ( bestellinge, stockbeheer, personeelsbeheer. . )

– je hebt een passie voor horecasector

Contactvaardig zijn, zin voor nauwkeurigheid hebben, omgaan met stress, creatief denken ( inventiviteit ), zich kunnen bijstellen aan veranderende omstandigheden ( buigzaamheid ), samenwerken als hecht team, commercieel zijn, klantgerichtheid, plannen ( = sorteren ), resultaatgerichtheid, regels en afspraken nakomen, zelfstandig werken, leervermogen hebben

Klanten bij overkomst verwelkomen en informeren over de anatomie, de assistentie coördineren en natellen de toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken, de activiteiten van het personeel natellen

3de graad bxe8ta secundair educatie ( tso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/manager-horeca.html