Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Een grondige en doeltreffende reiniging, onderhoud en herstel van afzuigsystemen in de horeca

Mensen die in de horeca werken, weten hoe belangrijk het is om hygiënisch aan de slag te gaan. Dat is niet alleen bepaald door een strenge wetgeving, waarbij het naleven van normen centraal staat. Het is eveneens belangrijk om uw klanten tevreden te houden en de gezondheid van zowel deze klanten als uw werknemers te respecteren. Daarom dat een dagelijkse schoonmaakbeurt een minimumvereiste is in een horecaonderneming. Toch gebeurt deze vaak niet grondig genoeg en blijven bepaalde oppervlakken en hoeken vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van afzuigsystemen in de horeca. Deze kappen hangen boven dampende pannen, potten of grillplaten en zuigen de stoffen in nabije omgeving weg door de kanalen, waaronder vetresten. Door een ophoping van vetresten in deze kanalen kan er niet alleen een probleem voor de gezondheid van uw werknemers ontstaan, maar ook een reëel brandgevaar.

Vermijd problemen door de implementatie van innovatieve oplossingen

De reiniging van de afzuigsystemen in horeca nemen de specialisten van Valor Services graag onder handen. Daarnaast bieden zij ook andere voordelige diensten en producten aan voor keukens van horecazaken. Zo installeren zij een luchtbehandelingssysteem. Dit luchtbehandelingssysteem zorgt ervoor dat de atmosfeer in uw werkplaatsen de juiste en gezonde verhoudingen heeft van stoffen. De luchtkwaliteit zal aanzienlijk verbeteren door een luchtbehandelingssysteem van Valor Services. Een van de medewerkers komt hiervoor graag langs op afspraak en vertelt u meer over de vele voordelen die dit toestel oplevert. Met een duidelijk zicht op de werking van het apparaat zal u weer vol vertrouwen en zonder zorgen werken in een gezonde en frisse omgeving voor u en uw werknemers.

Kennis en ervaring die u ten goede komt

Zou u graag een grondige reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca laten uitvoeren? Of bent u geïnteresseerd in een luchtbehandelingssysteem? In beide gevallen staan de medewerkers van Valor Services klaar om u de gevraagde service te bieden.