Informe Toit
Image default
Telefonie

Ben jij al bekend met de Klantenservicetelefoon?

Het Telfort telefoonnummer luidt: 0900 9596. De medewerkers nemen de telefoon op van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur. ’s Zaterdags kun je contact opnemen van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen en ook tijdens feestdagen is de Telfort Klantenservice gesloten. Er is echter een uitzondering. Met vragen op het gebied van interactieve televisie is er op zondag wel iemand van het Telfort-team bereikbaar. Je kunt dan beginnen met bellen om 10.00 uur en je hebt de tijd tot 17.00 uur.

Als je je telefoon bent kwijtgeraakt of je vermoedt dat het toestel is gestolen, laat dat dan direct weten. Het noodnummer van Telfort geldt 24/7 zeven dagen in de week. En dan is er nog de situatie dat je in het buitenland bent en dringend iemand van Telfort wilt spreken. Gebruik dan dit telefoonnummer: +31 88 7650 200. Besef dat in dit geval het tarief geldt dat altijd geldt als je vanuit dat andere land naar Nederland belt. De KPN klantenservice bellen is een goed idee als je bijvoorbeeld met de volgende vragen zit:

-live TV pauzeren, hoe werkt dat?

-hoe kan ik vanaf de bank on demand een film huren?

-ik wil me graag per direct op Netflix abonneren, is dat mogelijk?

-mijn wifi-verbinding laat regelmatig te wensen over, zou een wifi tuner een goede oplossing zijn?

Wil je meer weten over KPN Compleet, schroom dan ook niet om te bellen. Het principe is vrij eenvoudig. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van meerdere diensten, producten en/of abonnementen van KPN dan heb je recht op extraatjes of kortingen. Dit geldt zowel voor KPN Mobiel als KPN Thuis. Dus als je het leuk vindt te combineren, houd je dan niet in en stel de voor jou ideale KPN-mix samen. Je kunt alles online regelen, wel zo handig!

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl