Informe Toit
Image default
Bedrijven

B2B telemarketing acquisitie uitbesteden

B2B telemarketing acquisitie uitbesteden

Wil jij meer klanten krijgen maar zit je niet te wachten om zelf de koude acquisitie te gaan doen? Ben je daarom op zoek naar een bedrijf waar je de B2B telemarketing acquisitie aan kunt uitbesteden? Maak dan kennis met Teleleads! Wij zijn gespecialiseerd in koude acquisitie van bedrijf tot bedrijf. Graag helpen we jou met het zoeken naar warme leads. Door ons in te schakelen zit jouw agenda straks overvol met afspraken met bedrijven die interesse hebben in jouw product of dienst. Omdat je de telemarketing niet meer zelf hoeft te doen heb je ook nog eens meer tijd voor de voorbereidingen van de salesgesprekken. Nog eens extra kans op succes dus!

Succesvolle B2B leadgeneratie

Om meer kans op succes te hebben dienen we eerst vast te stellen hoe de doelgroep van jouw dienst of product eruit ziet. Hiertoe bespreken we met elkaar welke criteria we daarvoor hanteren. Op basis van deze criteria stellen we een adressenbestand op, waarbij gebruik gemaakt wordt van onze uitgebreide database. Deze database staat vol met allerlei bedrijven in verschillende branches. We kunnen onder meer zoeken op de regio waarin jij werkzaam bent. Vervolgens gaan we deze bedrijven benaderen en proberen we afspraken te maken. Jij of een accountmanager kan in het salesgesprek vervolgens proberen de klant daadwerkelijk te overtuigen!

Over Teleleads

B2B telemarketing acquisitie uitbesteden, daarvoor zit je goed bij Teleleads. Wij zijn gevestigd in Zutphen en hebben een team van getalenteerde telemarketeers voor je klaar staan. Onze werkzaamheden verrichten we altijd op basis van de volgende drie punten:

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

We zorgen altijd dat we op een klantvriendelijke wijze de bedrijven benaderen. We voorkomen koste wat het kost dat we een gevoel van opdringerigheid opwekken bij de potentiële klant. Deze bewezen werkwijze zorgt voor kwalitatieve afspraken.

Meer weten? Neem contact op!

Heb je vragen over het uitbesteden van B2B telemarketing acquisitie? Wil je meer weten over wat Teleleads voor jouw bedrijf betekenen kan? Of zou je graag een offerte ontvangen? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen om verder te informeren. Je kunt ons per telefoon bereiken door te bellen naar 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/telemarketing/