Informe Toit
Image default
Verbouwen

Opnieuw een droge woning met een bouwdroger

Bijna iedereen heeft er vast al eens last van gehad. U heeft ergens vervelende vochtplekken in uw woning of u zit met wateroverlast in een bepaalde ruimte. Als u dit niet snel oplost, leidt het vaak tot onhygiënische schimmelplekken of kortsluitingen van uw elektriciteitstoevoer. Een effectieve en snelle oplossing hiervoor iseen bouwdroger. Bij BSTEEN huurt u een bouwdroger in het formaat dat geschikt is voor uw woning. Zij helpen u ook graag bij het installeren en configureren van het toestel, zodat het uw ruimte op de correcte manier droogt.

Met een bouwdroger een grondige oplossing voor elk vochtprobleem

U maakt niet alleen gebruik van de bouwdroger bij wateroverlast, maar ook bij het drogen van bijvoorbeeld chape- en pleisterwerk. Het toestel versnelt het droogproces zonder daarbij schade aan te richten aan uw muren. Het droogproces kan zelfs met 30% versneld worden. In bepaalde omstandigheden is het ook verstandig om een ventilator of verwarmingsunit in te schakelen. De temperatuur in uw ruimte is daarin doorslaggevend en met een van deze twee apparaten ingeschakeld, bent u zeker van een droge ruimte in een korte tijdspanne. Daarnaast is ook de luchtcirculatie belangrijk bij het ontvochtigen. De medewerkers van BSTEEN bieden maar al te graag adviezen over de beste keuze in uw geval.

Vakkundig advies voor een optimaal droogproces

Reken voor de beste opties zeker op goed advies van de werknemers van BSTEEN. Zij beschikken namelijk over de nodige ervaring en kennis in het werkveld om te zien hoe ze de situatie in uw ruimte het best aanpakken. Alvorens ze de bouwdroger leveren, maken ze graag een grondige analyse van uw ruimte. Op basis daarvan weten ze waar ze de bouwdroger in de ruimte moeten plaatsen en of een ventilator of verwarmingsunit noodzakelijk is. Een service op maat zorgt er natuurlijk voor dat uw ruimte zo snel mogelijk verlost is van vochtproblemen. Dat is uiteindelijk wat u wilt.

https://bsteen.be/