Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij de aanstelling van een preventieadviseur voor uw bedrijf

Veiligheid op de werkvloer is enorm belangrijk. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van al uw werknemers. Als u een bedrijf heeft waar meer dan 20 personeelsleden werkzaam zijn, bent u verplicht om een deskundige preventieadviseur aan te stellen. Als u een kleiner bedrijf heeft met minder dan 20 werknemers, kunt u echter zelf optreden als preventieadviseur. Weet u niet goed hoe u moet beginnen met de aanstelling van een bekwame preventieadviseur? Dan kunt u rekenen op adviesbureau Wiels. Hier staan verschillende experts voor u klaar die u de juiste ondersteuning bieden. Zo bent u er zeker van dat u de geschikte man of vrouw aanstelt voor de veeleisende job als preventieadviseur.

Veel taken om tot een goed einde te brengen

Na zijn of haar aanstelling, dient de preventieadviseur een ruim aanbod aan taken tot een goed einde te brengen. Enkele voorbeelden van taken zijn:

  • Het opstellen van risicoanalyses
  • Voorstellen doen in verband met de veiligheid en het welzijn van het personeel
  • Veelvuldig en systematisch de arbeidsplaats onderzoeken
  • Arbeidsongevallen en incidenten onderzoeken
  • Secretariaatswerk verrichten en de verplichte kennisgevingen bijhouden

Uiteraard zorgen deze specialisten ervoor dat de aanstelling van een preventieadviseur volledig op maat van uw organisatie is. Aarzel dus niet langer en schakel deze specialisten in!

Vertrouw op de kennis van deze experts

Op het vlak van de aanstelling van een preventieadviseur, hebben deze experts kennis op overschot. U doet er dus zeker goed aan om aan te kloppen bij adviesbureau Wiels te Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen, als u hulp nodig heeft bij het aanstellen van de geschikte man of vrouw voor deze job. Wilt u meteen een afspraak maken, zodat u het proces kunt bespreken? Of heeft u vragen? Neem dan meteen telefonisch contact op met de deskundige medewerkers. Het is echter ook mogelijk om hen een e-mail te sturen. Hoe dan ook, op de professionele ondersteuning van deze professionals kunt u rekenen!

https://www.wiels.be/nl