Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt individuele begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , kwaliteiten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de correcte arbeid te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een oplossing op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en dames.

 

Hoe ziet een jobcoachingtraject eruit?

Kijk voor deze stappen op Ucareloopbaanbegeleiding.be 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Carrière

Werknemers

Cheque besteld; hoe nu verder?

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat als mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de jobcheque.

Heeft u er wel recht op? Dan ontvangt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

 

Indien u geen recht op heeft, dan bekomt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Verlangt u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij aanpassingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw ambt of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat advies ondersteunt u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met loopbaancheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 

Job test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de ideale ambt voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de nette kant op met uw carrière? Als u vragen heeft omtrent uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Loopbaancheques

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

Woont u in Wallonië?
Dan heeft u recht op loopbaanbegeleiding als u:
​​in Vlaanderen of Brussel werkt
én
als u verhuisd bent vanuit een ander land dat tot de EU of EER behoort.

Met de loopbaancheques bekomt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u tezamen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens bekomt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele ambiance, de heldere opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

 

 

 

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/