Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Bestelwagen huren

AAB Genva is een bedrijf gesitueerd in Kontich dat al jarenlang gespecialiseerd is in autoverhuur. U huurt een personenwagens, bestelwagens, minibusjes, mobilhomes of aanhangwagens, steeds voor een correcte prijs en met een uitgebreide en vriendelijke service. Op vlak van autoverhuur, mobiliteit en transport bent u bij AAB Genva aan het goede adres. Op de website ziet u in verschillende categorieën alle voertuigen die te huur zijn.

Het aanbod gaat van een kleine stadswagen van het type Ford Ka, Citroën C1 of Peugeot 206+ over de grote personenwagens zoals een Peugeot 208 of Volkswagen Passat, tot vrachtwagens van Volvo, Mercedes of DAF. Ook mobilhomes, minibussen of aanhangers huurt u bij AAB Genva autoverhuur. Als u het aanbod op de site bekijkt, ziet u ook meteen de huurprijs per dag. Zo krijgt u snel een beeld van welke wagen bij u en uw budget past. Alle wagens kunnen gehuurd worden voor een dag, een weekend, een week of zelfs per maand. Maandprijzen worden gegeven op aanvraag, de prijzen voor kortere periodes staan op de website, inclusief vrije kilometers.

In de fiches van de beschikbare wagens ziet u meteen hoeveel zitplaatsen ze hebben, hoe ze zijn afgewerkt en over welke opties ze beschikken. Het wordt dus heel eenvoudig om al vooraf uw keuze te maken. Wil u toch nog wat extra advies over uw huurwagen? Dan helpt een medewerker u met alle plezier verder. Surf naar de website voor alle informatie of neem contact op met dit autoverhuurbedrijf, via mail of telefoon.

http://www.aabgenva.be