Informe Toit
Image default
Eten en drinken

Kies voor catering op uw huwelijksfeest en geniet zorgeloos van de mooiste dag van uw leven

De dag van uw huwelijk is de mooiste dag van uw leven. Echter komt er bij het organiseren van die dag heel wat kijken. U moet op zoek naar een geschikte locatie, zorgen voor de aankleding ervan, al uw vrienden en familie uitnodigen en natuurlijk zorgen dat u en uw gasten heerlijk kunnen genieten van de dag. Om dit te realiseren doet u er bijvoorbeeld goed aan om uw gasten te trakteren op een heerlijke maaltijd. Geen zorgen, u hoeft op uw huwelijksdag heus niet zelf in de keuken te gaan staan. U kunt namelijk kiezen voor catering en zo zorgeloos genieten van uw huwelijksfeest terwijl de cateraar voor alles zorgt.

Kies voor catering van JÖRD

Voor catering op uw huwelijksfeest kunt u beroep doen op JÖRD. Dit bedrijf specialiseert zich in catering voor allerlei feesten en evenementen. Daarbij heeft u de keuze uit een waaier aan mogelijkheden. Wat zijn uw wensen voor catering op uw huwelijksfeest? Een veelzijdig buffet, een hip walking dinner of net een luxe maaltijd met zorg bereid door de chef? Bij JÖRD houdt u de touwtjes in handen en bepaalt u zelf wat voor catering u kiest. Echter bent u, ongeacht wat u kiest, verzekerd van heerlijke gerechten die met veel zorg worden bereid voor u, uw ega en uw gasten. Bovendien werkt deze cateraar enkel met verse producten, en creëert hij zo gerechten met krachtige smaken waarvan iedereen kan smullen. Dankzij deze cateraar beleeft u dus een prachtig en zorgeloos huwelijksfeest.

Meer dan enkel catering voor huwelijken

Als traiteur verzorgt JÖRD niet enkel heerlijk eten op huwelijken, maar ook voor een bedrijfsfeest of voor andere evenementen. Zoekt u nog een traiteur die kan zorgen voor heerlijke hapjes op uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij JÖRD aan het juiste adres. Dankzij het heerlijke eten van deze traiteur geniet u van een memorabel bedrijfsfeest dat bij iedereen in de smaak valt. Aarzel dus niet en neem snel contact op met deze traiteur uit Merksem voor uw feest of evenement!